Hemmeligheden bag at få mere motion på arbejdspladsen

Hemmeligheden bag at få mere motion på arbejdspladsen

12. oktober 2022 0 Af Niklas Meldgaard

Du kender det sikkert alt for godt, at når du kommer hjem, så er der hundredvis af andre ting, du skal tænke på, og derfor står træning ikke øverst på din liste. Hvis det da overhoved står på den. Der kan være mange grunde til, man ikke får meget motion i sin hverdag. Grundene til det vil vi ikke komme ind i, men vi vil hellere give dig en løsning på dit problem. Løsningen er kontorcykler.

Er dit arbejde meget stillesiddende, og tilbringer du hele eller næsten hele din arbejdsdag på kontoret? Så kan du med fordel anskaffe dig en eller flere kontorcykler.

Kontorcykler – hvad er det lige for noget?

Ja du læste rigtigt. Kontorcykler. Hvad er det så lige? Jo, det er en form for kontorstol med en indbygget cykel. Den minder forholdsvis meget om en motionscykel, men den er særlig tilpasset til, at du kan bruge den, imens du arbejder. Nogle kalder det også en skrivebordscykel eller blot en cykel til under bordet.

Navnet hænger vi os ikke så meget i, men selve ideen er vi helt vilde med. Kontorcykler har mange fordele, og hvis man blot skal nævne tre, så øger kontorcykler din forbrænding, koncentration og dit energiforbrug. Når man bruger en kontorcykel, øger den brugerens blodcirkulation. Dette giver en øget mængde ilt til hjernen, som gør, at man nemmere kan koncentrere sig og derved være mere produktiv. Det elsker chefer.

Er du blevet nysgerrig på kontorcykler, så kan du her se kontorcykler til gode priser. Priserne på de forskellige modeller varierer, men man kan sagtens være heldig og finde kontorcykler på tilbud. Kontorcykler er blevet mere og mere populære blandt virksomheder, der har medarbejdere, som bruger det meste af deres dag på stillesiddende arbejde. Det hjælper nemlig ikke kun medarbejderne, men også virksomhederne. Blandt andet med produktiviteten af hver medarbejder, som vi var inde på tidligere.

Er du brugeren af kontorcyklen, kan du bruge den på forskellige måder. Nogle bruger kontorcyklen hele dagen, og andre bruger den kun i intervaller. Hvad er der mest korrekt, vil vi ikke gøre os kloge på, det vigtigste er blot, at man får motioneret og helst i 30 min. hver dag.