En hårtørrer er ikke bare en hårtørrer

En hårtørrer er ikke bare en hårtørrer

11. august 2018 0 Af Administrator

Hvis du trænger til en ny hårtørrer, så er der flere ting, som du skal være opmærksom på. En hårtørrer er nemlig ikke bare en hårtørrer. Der er stor forskel på kvaliteten, og hvad den enkelte hårtørre kan. Nogle tørrer kun håret, hvor andre også kan lave volumen i dit hår.

Det du skal være opmærksom på, når du skal have en ny hårtørrer

Der er som sagt flere ting, som du skal være opmærksom på, når du skal vælge dig en ny hårtørrer:

  1. Vælg en føntørrer med en god motor

Når du skal have dig en ny hårtørrer, så er det godt at vælge en, der har en motor på mindst 1800 watt. Derudover vil det være rigtig godt med en AC motor. Mængden af watt vil give dig en idé om, hvor kraftig føntørreren er. Hvis du vælger en med en AC motor, så betyder det, at den er i en professionel kvalitet.

 

  1. Køb en hårtørrer med lang ledning

Noget af det værste er, hvis ledningen ikke er lang nok, det kan være så irriterende. Derfor skal du sørge for at finde en hårtørrer, der er ca. 3 meter lang.

 

  1. Vægten skal være i den lave ende

Det er selvfølgelig op til dig, hvor meget den skal veje. Men jo lavere vægt, jo nemmere er den at stå med – især hvis du skal style dit eget hår. Har du langt hår, så vil du stå med hårtørreren længe, derfor skal du være ekstra opmærksom på, at du ikke køber en føntørrer, som er for tung for dig.

 

  1. Mulighed for at vælge kold luft

Hvis du ønsker den mest optimale tørring af håret, så er det, hvor du har mulighed for at skifte imellem varm og kold luft. Luftens temperatur vil have en stor betydning af selve stylingen.

 

  1. Hårtørrer med smalt og fladt næb

Det er hurtigere at tørre håret, når du har en føntørrer med fladt næb. Har du krøller, så vil det være oplagt med en diffuser.