Gode gaveidéer til sommerens fødselsdage

Gode gaveidéer til sommerens fødselsdage

27. maj 2017 0 Af Helene

Sommeren står for døren, og det giver god inspiration til de gaver, du kan give til årstidens fødselarer. Butikkerne er fyldt med sæsoninspirerede varer, og hvad end fødselaren er barn eller voksen, kontormus eller eventyrlysten, så findes der gaver, der er perfekte til dem. Er du i tvivl om, hvad du skal give? Så læs med her og få tips til, hvad de hver især (forhåbentligt) vil blive glade for!

  1. Til den eventyrlystne

Den eventyrlystne mand eller kvinde kan altid bruge accessoires til oplevelsesturen! Lige præcis derfor er en oplagt gaveidé en taske af god kvalitet, der kan gøre deres ture dét federe. Et godt eksempel på en højkvalitetstaske, er en taske fra The North Face. Brandet er faktisk opkaldt efter et af de koldeste steder i verden; den nordvendte side af bjerget, hvor klimaet får selv isbjørne til at fryse. The North Face byder på ergonomisk korrekte rygsække af super kvalitet, der kan klare en enorm mængde slid. Du kan også finde toilettasker, duffelbags og rejsekufferter fra mærket. Vil du se mere, så kan du klikke her.

  1. Til kvinden

Alle kvinder elsker sko – (næsten) uden undtagelser. Sko findes i alle former og farver, og uanset hvilken kvinde du har med at gøre, så er vi sikre på, at der findes det perfekte par sko til hende! Et godt råd til din jagt er at undersøge, hvad hun i forvejen har. Kig ikke så meget i detaljerne, mere rent stilmæssigt. Er hun glad for spraglede sko og mange farver, eller er hun mere til en luksuriøst udseende med små, men fine detaljer? Er du blevet nysgerrig? Så kig ind på www.iloveshoes.dk!

  1. Til familien

Ferien står for døren, og hovedparten af den danske befolkning rejser inden for de kommende måneder ud i verden, herunder også til mere tropiske og eksotiske nationer med et væsentligt varmere klima, end vi ellers er vant til herhjemme. I den forbindelse kan det være fantastisk fornøjeligt og ikke mindst givtigt at forære familien fødselsdagsgaver, som kan tilvejebringe et ekstra element til ferien, herunder ting som eksempelvis snorkleudstyr, baderinge og spil der kan nydes af hele familien en hyggelig aften stund efter en lang og udmattende dag ved vandet. At modtage en gave, som relaterer sig til det kommende ferieeventyr er blot med til at øge forventningens glæde, og det er da en af de bedste gaver du kan give – ikke?

  1. Til manden

Har en mand du kender fødselsdag i sommerhalvåret, så er der et hav af aktiviteter, du kan forære ham i gave! Hvad med paintballkamp mod vennerne i skoven? Er han ikke til helt så voldsom action, så kan du også give eksempelvis en luftballontur, en tur i en fed bil med sol og vind i ansigtet eller noget helt tredje. Glem dog ikke, at mænd også kan blive rigtig glade for tøj og accessoires. Ure er for eksempel noget, mænd ofte bliver glade for.