Forkæl dig selv med fodmassage

Forkæl dig selv med fodmassage

27. november 2018 0 Af Administrator

Massage er ikke bare godt, fordi det er dejligt og afslappende. Faktisk har en god massage mange flere gavnlige effekter for dig og din krop. Og særligt fodmassage har vist sig at have mange helbredsmæssige fordele. Herunder finder du 5 gode grunde til, at du med det samme bør forkæle dig selv og dine fødder med en god fodmassage.

5 gode grunde til fod-forkælelse

 1. Massage mod hævede ben
  Mange kvinder døjer på et eller flere tidspunkter af deres liv med væske i benene, og det kan være yderst ubehageligt. Særligt gravide kan i det sidste trimester være hårdt ramt. Fodmassage kan her hjælpe med bedre blodcirkulation mod væskeophobning.
 2. Massage mod ømme fødder
  Det siger måske sig selv – men den er også rigtig nok. En god massage hjælper på de ømme fødder og måske endda smerter, du kan få efter nogle travle dage. Den afslappende følelse, dette vil give, kan endda hjælpe mod stress.
 3. Massage mod ur i benene
  Døjer du med uro i benene, kan massage gøre underværker, da dette vil stimulere både blodcirkulation og muskler.
 4. Massage mod dårlig søvn

Massage får dig til at slappe af og kan hjælpe mod stress – to faktorer, der er meget vigtige, når det kommer til en god nattesøvn.

 1. Massage for et bedre blodtryk
  Som nævnt er massage god for blodcirkulationen. Og en god blodcirkulation er god for et lavt blodtryk.

 

Få fodmassage i København

Der findes selvfølgelig mange flere gode grunde til, at du bør forkæle dig selv med en fodmassage. Men, at dine fødder dagligt bære rundt på mange kilo, bør næsten være grund nok. Bor du i nærheden af København, og er dine fødder trætte, hævede og ømme, bør du besøge Kliniksundfod. Her får du velvære helt ud til tåspidserne, og du vil uden tvivl gå derfra med en afslappende følelse fra top til tå.