Forkæl dig selv med en skønhedsbehandling

Forkæl dig selv med en skønhedsbehandling

1. november 2018 0 Af Administratoren

De fleste går op i, hvordan de ser ud, og det er der bestemt heller ingen skam i. Der er intet galt i, at man gerne vil se pæn ud, hvad end det er noget man gør for sig selv, eller fordi man gerne vil gøre lidt ekstra, når man skal mødes med andre. Under alle omstændigheder, så skal man have lov til at forkæle sig selv lidt engang i mellem, og det kan man for eksempel gøre med en skønhedsbehandling.

Find den rette skønhedsklinik i nærheden af dig

Bor du på Sjælland i Københavnområdet, så kan du blandt andet få hjælp til adskillelige skønhedsbehandlinger hos PNNB, som holder til på Frederiksberg. De tilbyder mange forskellige behandlinger, så man kan få lavet lidt af hvert, når man er der, eller blot finde lige den behandling, man står og mangler. Deres store fokus ligger på behandlinger af negle, bryn og vipper, og på netop de områder har de især stor erfaring og meget viden. Du kan blandt andet få hjælp til Shellac, så du kan give dine negle noget ekstra power og farve.

Hvad er Shellac?

Hos PNNB tilbyder de som sagt Shellac, som du kan få lavet af en professionel negleteknikker. Shellac er en blanding af lak og gele, som kan give dig flotte og skinnende negle i helt op til 14 dage. Holdbarheden kan dog være endnu længere, hvis man har naturligt stærke negle. Har man ikke så stærke negle, tilbyder de også en helt særlig behandling, som kan forstærke dine negle. Til behandlingen bruger de en særligt type gele, og det kan vare omring 30 til 45 minutter at få behandlingen lavet. Man kan altså nemt få lavet smukke negle også selvom, man har nogle tynde negle, som måske skal bruge lidt ekstra hjælp. Det er en god måde at forkæle sig selv lidt, og neglene kan gøre en stor forskæl for hele ens look.