Forkæl dig selv i den kolde tid

Forkæl dig selv i den kolde tid

13. januar 2017 0 Af Helene

Vinteren er over Danmark – og hvis du godt kunne tænke dig at få lidt selvforkælelse her i den kolde tid, så har vi her finde en række forskellige produkter, som kunne være gode til formålet. Vi har fundet et par forskellige typer af produkter – henholdsvis lækre cremer, komfortabelt nattøj og nogle flotte tørklæder. Vi håber, at artiklen kan give dig god inspiration til lidt selvforkælelse her i den kolde tid!

Cremer

Tromborgs produkter indeholder hverken syntetisk parfume eller parabener, de er milde og effektive at anvende, og derfor perfekte i en kold og travl tid som denne, hvor ens hud behøver lidt ekstra opmærksomhed. ’Below 10 degrees cream’ er specifikt lavet til hud, der befinder sig i kølige klimaer, som det skandinaviske er i øjeblikket, og beskytter derfor mod udtørring, og derudover hjælper den også på problemer som akne og fedtet hud.

Desuden indeholder cremen mangosmør, hvilket er rigt på C-vitamin, B-vitamin og A-vitamin, og har et højt indhold af blandt andet jern og calcium. Derfor er denne creme et mirakel til vinterhud, og velegnet til alle hudtyper. En anden lækker creme fra Tromborg er deres Aroma therapy body lotion, som blødgører huden og tilfører den ny energi, hvor resultatet vil være en spændstig, blød og strålende hud, som er nødvendig i vintermånederne, og den kan naturligvis bruges hele året rundt til at holde huden sund og frisk.

Nattøj

nattøj

Den super bløde, varme og ikke mindst smukke morgenkåbe fra Missya er perfekt til kolde morgener. Den fås i både bordeux, sort og hvid, og vil med garanti være en god investering til sæsonen. Satinpyjamassen fra Brandtex er meget feminin i designet og har et fint mønster. Samtidig med, at den har en løs pasform har den en elastiksnor i taljen, hvilket gør den meget behagelig at have på. Desuden er både kåben og pyjamassættet pragtfulde gaveidéer!

 

 

 

 

Tørklæder

Der er intet bedre end varme halstørklæder til at holde én rigtig varm. Disse to modeller fra Masai er i henholdsvis harlekin- og blomsterprint, og kan bruges til næsten hvad som helst grundet deres naturlige og rolige nuancer. Tørklæderne måler 200×30 centimeter, så de kan derfor også bruges som sjal, hvis det er dét, man ønsker.

 

 

 

Her finder du mere inspiration til tøj og mode

Er du interesseret i at finde et sted, hvor du har mulighed for at finde god inspiration i forbindelse med alt, som vedrører både tøj og mode, så er der slet ingen tvivl om, at du med stor fordel vil kunne tage dig et kig på siden, www.Modeunivers.dk, som er et dansk online magasin, der har et hav af gode og nyttige artikler, som omhandler alt indenfor tøj og mode. Herudover rummer siden også masser af god og nyttig inspiration indenfor alt det, som vedrører personlig pleje. Tag et kig på siden hvis du gerne vil se mere.