Fire gode råd til en bedre stil for mænd

Fire gode råd til en bedre stil for mænd

23. februar 2018 0 Af Administrator

At mænd ikke går op i hverken tøj, sko eller shopping er en skrøne.

 

Danske mænd shopper som aldrig før, og det er ikke længere kun elektronik, værktøj og kosttilskud, som finder vej til indkøbskurvene. Der bliver også brugt mange penge på modetøj, sko og smykker.

 

Er du mand, og drømmer du om en mere moderne og maskulin stil? Så bryg en kop kaffe og læs hele artiklen. Infomand leverer indholdet.

Ryd ud i dit klædeskab

 

Det første gode råd går på at rydde ud i klædeskabet. Det kan virke uoverskueligt at rydde op i et klædeskab, som er propfyldt med tøj, men det behøves ikke at tage mere end en times tid, hvis man er effektiv. I forbindelse med oprydningen skal du beslutte dig for, hvilket tøj du vil beholde, og hvilket du vil kassere. Det kasserede tøj kan du enten sælge eller sende til genbrug. Lad være med at gemme tøj, som du alligevel aldrig får brugt.

Udforsk nye butikker

 

Er du ikke begejstret for din nuværende tøjstil, så kan du gøre klogt i at udforske nogle nye butikker i stedet for at besøge de samme butikker hver eneste gang. Det skal du gøre med henblik på at få øjnene op for nye tøjmærker og stilarter. Det handler om at bryde sine vaner.

Lad dig inspirere af moderigtige mænd

 

Mangler du inspiration til din nye tøjstil, så kan du med fordel søge inspiration fra nogle af verdens mest moderigtige mænd. I dag er det muligt at følge langt de fleste mandlige stilikoner via de sociale medier, så den mulighed bør du benytte dig af. Herunder får du nogle idéer til, hvilke mænd du kan følge:

 

  • Peter Falktoft
  • Nick Wooster
  • Adam Gallagher
  • Matthew Zorpas

 

Kunsten er ikke at efterligne en andens stil, men at sammensætte sin egen personlige stil med inspiration fra andre. Det er sundt at søge inspiration, hvis man formår at bruge inspirationen på den rigtige måde.

Rådfør dig med en stilbevidst ven

 

Er det vigtigt for dig at se godt ud, men har du ikke styr på, hvilke modetrends der hitter lige nu? Så bør du rådføre dig med en af dine stilbevidste venner. Din ven kan helt sikkert hjælpe dig med at finde noget tøj, som matcher din personlighed. Alternativt kan du hyre en personlig shopper, som kan hjælpe dig med at finde tøj med udgangspunkt i dine personlige behov. Enkelte shoppingcentre tilbyder denne ydelse ganske gratis.