Faux fur er det næste inden for pelsjakker

Faux fur er det næste inden for pelsjakker

6. november 2018 0 Af Administrator

Ægte pelse er snart fortid, og det er en frihedens dag, den dag det kommer til at ske. For at kunne producere pelse har vi nemlig titusindvis af uskyldige dyr buret inde, der venter på at blive slået ihjel for at kunne blive lavet til beklædning. En pelsjakke er da også en smuk ting, men at den skal produceres på denne måde kan simpelthen ikke være rigtigt. Og det behøver den da overhovedet heller ikke. For vi lever i så privilegeret en verden, at faux fur er opstået som det helt perfekte alternativ til jakkerne, der er produceret dybt uetisk.

 

Hvis du går faux, går du ikke på kompromis

En oplagt tanke, du måske kan få, er tanken om, hvorvidt en jakke i faux fur nu kan være i lige så god kvalitet som en jakke, hvor pelsen er ægte. Men det er altså en bekymring, du ikke behøver at have. En faux fur-jakke kan nemlig fås i rigtig god, slidstærk og vandafvisende kvalitet. Altså går du ikke kvalitetsmæssigt på kompromis, når du vælger en jakke i faux fur – tværtimod. Og hvad angår den gode samvittighed og den gode smag i munden, kan vi vist også hurtigt blive enige om, at der ikke er noget kompromis indblandet. Man kan derfor sige, at det hele går op i en højere enhed, når du vælger fake fur, fordi du får et varmt og moderigtigt stykke overtøj, uden at du på samme tid støtter mishandling af dyr. Og lige nu er pelslooket helt vildt meget inde, så en fake fur-jakke er et meget sikkert valg, hvis du vil følge det nuværende modelandskab. Hvis du også skal med på trenden, så find faux fur jakker her, hvor der er et stort udvalg.

 

Faux fur er det korrekte og etiske valg inden for pelsjakker

Vi lever i år 2018, og det er blevet tid til, at vi behandler dyr lige så godt og kærligt, som de fortjener at blive behandlet. Heldigvis sker der i disse år en masse på dyrevelfærdsfronten, og der er også en hel masse enkeltpersoner, der stiller sig op og tager et personligt ansvar og taler dyrenes sag. I denne sammenhæng kan særligt veganere og vegetarer nævnes som nogle af dem, der tager én for holdet – både hvad angår dyrevelfærd, og når det kommer til klimaet. Når vi tænker over det, kan vi faktisk alle gøre vores til at være med til at ændre verden – og selvom vi som individer ikke kan skabe de resultater, der kan ses i det helt store klimaregnskab, så kan vi hele tiden gensidigt inspirere hinanden, så vi kan samarbejde om i sidste ende.