Fæld træer i haven og skab flis til dine bede

Fæld træer i haven og skab flis til dine bede

13. juni 2018 0 Af Administrator

Der er ikke nogen grund til at lade træ gå til spilde. Du kan lige så godt få mest muligt ud af det. Hvis du er i færd med eller skal til at fælde træer i haven, så er det oplagt, at du vælger at bruge dem til at lave flis. Det flis, du får ud af dine træer kan du efterfølgende sprede i dine blomsterbede, hvor det kan ligge nydeligt.

Det er ikke alle, der har lyst til at have flis i deres bede. Hvis det ikke er noget, du har lyst til, så kan du i stedet vælge at sælge det eller give det til nogen, der gerne vil bruge det. Der er i hvert fald ikke nogen grund til blot at smide træet ud, da det kan bruges til mange ting, hvilket bl.a. inkluderer til at lave flis.

Hvordan kan jeg lave flis med træer fra min have?

Det kan lyde omstændeligt, at skulle lave flis med træer, du har fældet i din have, men det er faktisk slet ikke tilfældet. Det eneste, det kræver er, at du har de rette maskiner til at kunne lave flis. Det kan du enten vælge at købe eller leje dig til. De fleste vælger at leje, men nogle gange kan det godt betale sig at købe.

Hvis du har planer om, at den skal bruges flere gange, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er bedst, at du vælger at købe. Har du en lille skov eller blot et stort areal med mange træer, så bør det gøres klart, at det kan være en god idé at købe en flisehugger, som du kan spænde efter en traktor, så det også er nemt for dig at få den med rundt med en lille traktor.