Få en smuk efterårshud

Få en smuk efterårshud

8. oktober 2018 0 Af Administrator

I år blev det efterår fra den ene dag til den anden. Det var både et chok for os – og for vores hud. Blæst, kulde og et tørt indeklima er store udfordringer for huden. Så i takt med at bladene falder af træerne, har din hud også brug for ekstra pleje og omsorg, og federe cremer og nærende olier er derfor musthaves på badeværelseshylden. Få her hjælp til, hvordan du kan beskytte din hud både indefra og udefra.

 

Fire vigtige efterårsråd

  1. Rens både morgen og aften. Da vi alle har en tynd film af døde hudceller, støv, snavs og sved, som ophober sig i og på huden i løbet af dagen og natten, er det vigtigt at rense både morgen og aften. Når det bliver koldt, sættes der endnu større krav til, hvilket renseprodukt du skal bruge. Et forkert renseprodukt kan nemlig udtørre din hud. Vælg et produkt uden sæbe og brug lunkent vand til at rense af, da varmt vand udtørrer huden.
  2. Investér i en vibrerende rensebørste til ansigtet. Den kan rense huden nemt, effektivt og skånsomt og vil resultere i en smuk og strålende hud.
  3. Giv din hud masser af fugt. Jo mere fugtig din hud er, desto bedre kan den optage dine hudplejeprodukter, og jo flottere ser din makeup ud. Din hud kan ikke få fugtgivende cremer og serums nok.
  4. Stay hydrated – også når det kommer til din hud. Der findes mange forskellige sprays, der giver øjeblikkelig fugt til tørstig hud, så den bliver holdt frisk og hydreret.

 

Forkæl din hud: Besøg en skønhedsklinik

Vil du forkæle din hud lidt ekstra og sørge for, at den er helt klar til kulden, så besøg en skønhedsklinik. Bor du i hovedstadsområdet, kan du besøge en skønhedsklinik på Frederiksberg og få luksuriøse behandlinger, der gavner både hud, krop og sind!