Få råd til mere ‘lugsus’ i hverdagen som ryger

Få råd til mere ‘lugsus’ i hverdagen som ryger

4. april 2018 0 Af Administrator

Vi ved alle hvor økonomisk belastende rygning kan være og hvor mange penge der kan bruges på denne sundhedsskadelige afhængighed. Hvis der ryges en pakke om dagen og en pakke cigaretter i gennemsnit koster DKK 41, koster dette 287 om ugen og  DKK 14.924 på årsbasis. Der er derfor mange penge og spare, som kan bruges på andet ved helt at stoppe eller bruge sine penge på sundere og billigere alternativer.

 

Et middel til at stoppe helt over tid eller i hvert fald opnå en betydelig besparelse, som kan bruges på andre mere sjove og lækre produkter, er ved køb og anvendelse af en E-cigaret og forskellige E-væsker. Her findes der mange former for prisklasser, men en du kan købe rigtige fornuftlige E-cigaretter til bare DKK 169 og væsker for bare DKK 25 om ugen, som de fleste 20-om-dagen-rygere vil kunne holde sig til. Dette svarer så til et forbrug på bare DKK 100 om måneden. Ved det samlede forbrug, ved at gå over til en E-cigaret kommer dette så til at ligge på DKK 1.469, hvilket giver en årlig besparelse på hele DKK 13.455 på årsbasis.

 

Ved at lave dette simple regnskab er der ingen tvivl om at du som ryger kan opnå meget større ”lugsus” i hverdagen eller på årsbasis, ved at gå over til billigere og ikke mindst sundere alternativer, som også vil kunne hjælpe dig på mange andre parametre i din hverdag. Mange bruger da nemlig også disse alternativer til at opnå og bibeholde et varigt rygestop, som på sigt vil kunne minimere dit forbrug på dette til 0 og du herved vil kunne bruge alle dine hårdt tjente penge på andre dejlige oplevelser og produkter, som vil kunne forøge din livstil betydeligt. Læs gerne mere om emnet hvis dette har fanget din interesse, men kom gerne i gang hurtigst muligt, da en omvæltning af dine dårlige vaner ikke bliver lettere med tiden, men tværtimod kræver en stålfast beslutning, som du lige så godt kan starte med i dag. Held og lykke og god fornøjelse med alle de ekstra muligheder og gode oplevelser du lige pludselig har råd til!