Få en bartender til jeres julefrokost

Få en bartender til jeres julefrokost

29. november 2018 0 Af Administratoren

Julefrokosten er som regel et af de eneste tidspunkter, hvor man rigtigt kan slå sig løs i sine kollegaers nærvær. Derfor er det ofte ærgerligt, hvis man selv skal sidde og blande halvdårlige drinks eller skal holde sig til noget, der måske ikke er spændende, fordi cocktails ikke er en mulighed. Dette problem kunne man løse med en bar, hvor man kan få drinks og cosktails, men det er desværre ikke noget, som bliver investeret i.

Her er fordelene

Kvaliteten af de drinks, der bliver serveret til julefrokosten, vil stige markant, hvis man har en professionel bartender til at sørge for det i stedet for en fuld kollega. Derfor får man en langt bedre oplevelse og så kan man nyde de drinks, som man vælger at drikke mere, end man ellers ville.

De introducerer også en stor variation i, hvad man kan få at drikke, og man vil ikke være begrænset til øl, vin og snaps, men have mulighed for at vælge noget, der falder mere i ens smag. Alt i alt vil det give ens julefrokost mere fleksibilitet, så den også kan imødekomme dem, der gerne vil have en white russian i stedet for en snaps og måske give jer mulighed for at prøve noget helt nyt.

Kan det overhovedet lade sig gøre?

Det kan virke som en underlig ting, at man skulle kunne få en pop-up bar, hvor man holder sin julefrokost, men det kan faktisk sagtens lade sig gøre. Der forholder sig nemlig sådan, at man kan leje bartendere og bar til sine julefrokost for ganske rimelige penge, når man tager alle fordelene i betragtning. Det kan dog virke lidt svært at skulle til at finde ud af noget selv og derfor er det en fordel, at man kan læse mere på internettet. Du kan læse mere om muligheden for at leje en bartender på bartenderbar.dk/bar-firmafest/ og få et godt tilbus til din julefrokost.