Få din egen blog med rabat

Få din egen blog med rabat

21. marts 2016 0 Af Helene

Internettet er stort og der findes efterhånden ikke nogen uden en blog, men hvordan får man egentlig sådan en blog? Det vil jeg prøve kort at fortælle lidt om her, det er nemlig ikke så svært som man skulle tro.Det først du skal have fat i er et domænenavn, det er her du skal tænke dig godt om, for det bliver nemlig indgangen til din hjemmeside og det er den alle vil huske bagefter – eller i hvert fald dem som synes du har gjort det godt og derfor gerne vil se din hjemmeside igen.

Når du har fundet et domænenavn, så skal du finde et webhotel, og hvad er så lige det tænker du sikkert. Et webhotel er den tekniske base der holder alle dine tekster og billeder og som sørger for at det er tilgængeligt for hele verden. Det er derfor vigtigt at du tænker dig godt om inden du vælger. Jeg kan dog komme med en anbefaling, jeg elsker nemlig noget der hedder Unoeuro, og til netop dem kan du finde en rabatkode lige her.

Når så du er kommet i gang med dine hjemmeside så er det bare at lave lækkert indhold til dine besøgende – når ja hvordan er det nu lige man får de der besøgende ind på hjemmesiden? Det er jo faktisk ikke helt så nemt igen, jeg vil anbefale at man starter med at dele sine indlæg på Facebook, husk at lave god og lokkende overskrifter der får dine venner og familie til at læse hvad du skriver og deler på bloggen.