Du behøver ikke betale en formue for retro tøj!

Du behøver ikke betale en formue for retro tøj!

29. november 2018 0 Af Administrator

Mange mennesker vil gå meget langt for at få det helt rigtige look – og dette indebærer meget ofte, at der bruges ikke ubetydelige summer på tøj hver måned. Det kræver en velpolstret pengepung at følge med alle de nyeste tendenser, og denne jagt på den nyeste mode tjener branchen styrtende med penge på. Sådan behøver det dog ikke at være, og specielt når det gælder flot retro tøj, så er der meget ofte penge at spare. Retro tøj er højeste mode i øjeblikket, men hvis du har øjnene på stilke, så kan du sagtens gå moderne klædt til en god pris!

Søg på nettet – der er masser af guld at finde

Uanset om du er mest til nyfortolkninger af de klassiske mønstre og farver fra 40’erne til 80’erne, eller om du helst vil have noget lækkert tøj, som har en masse år på bagen, så er internettet et rent slaraffenland. Der findes i tonsvis af webshops, der sælger flot retro tøj til en konkurrencedygtig pris, og selvom dette måske er helt fabriksnyt, så har det stadig masser af sjæl og charme. Langt de fleste butikker har fri fragt på deres produkter, og du skal dermed ikke gøre andet end at hente pakken, når den bliver leveret.

Hvis du er mere til den ”ægte” vare, så kan du meget ofte finde flotte vintage kjoler til en fornuftig pris på f.eks. Den Blå Avis og Gul og Gratis. Her ved mange dog desværre godt, hvad tøjet er værd, hvorfor det oprindelige tøj fra fordums tid kan være en dyr afskrivning uanset hvad. Der er dog penge at spare, hvis du er villig til at prutte lidt om prisen – slå derfor en god handel af og bliv godt klædt på!

Gå på opdagelse i genbrugsbutikkerne

Hvis du er den eventyrlystne type, der godt kan lide at gøre unikke fund i rigtige butikker, så kan du spare mange penge på retro tøj i genbrugsbutikkerne rundt omkring i det danske land. Her handler det dog i høj grad om held, da langt de meste retro tøj bliver revet væk, ligeså snart det kommer ind i butikken. Dette siger bare noget om tøjets popularitet, men selvom der er mange modspillere, så finder man ikke noget unikt uden at tage arbejdstøjet på. Genbrugsbutikkerne holder altid fair og overskuelige priser, og du bliver aldrig flået, når du går på opdagelse efter flot retro tøj i butikkerne