Disse ting kan du med fordel udstyre din bolig med i 2015

Disse ting kan du med fordel udstyre din bolig med i 2015

16. december 2014 1 Af Helene

Kalenderen siger snart 2015, og det betyder, at du skal til at i gang med at overveje, hvordan du vil indrette din bolig. I den forbindelse kan det godt være svært at finde noget moderne og trendy. Heldigvis vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej i form af denne artikel

Artiklen indeholder en række populære ting som uden tvivl vil være trendy i boligen i 2015. Sæt dig godt til rette og lad dig blive inspireret med det samme!

Rustikke og gamle borde i træ er meget in

Det kan godt betale sig at gå på loppemarkeder eller kigge i din mormors kælder. For hvis du kan finde et gammelt og rustikt træbord, ja så har du skudt katten i sækken.

Gamle og rustikke borde i træ er nemlig uhyre populære. Især skrivebordene er noget som mange boligelskere hungrer efter. Disse borde finder du typisk på loppemarkeder og lignende. Og de koster typisk ikke mere end 100 kr. Så der er altså rig mulighed for at gøre et godt kup!

Mærker som Georg Jensen, Piet Hein og Trip Trap er stadig populære

Ovenstående mærker er tre mærker du med fordel kan købe i 2015. De laver nemlig nogle helt fantastiske ting til boligen, der aldrig går af mode.

Georg Jensen laver for eksempel nogle ganske smukke og unikke gulvlysestager, der vil klæde ethvert hjem.

Naturen kommer til at spille en stor rolle i 2015

Mange boligeksperter forudser, at naturen kommer til at spille en meget stor rolle i 2015. Derfor er det oplagt at pynte boligen med skind, grene, kviste, blade og lignende.

Især flotte skind på stole er en sikker vinder, hvis du gerne vil have en moderne og indbydende boligindretning. Disse skind forhandles af mange boliginteriørbutikker og lignende.

Hvis du gerne vil se eksempler på smart og trendy boliginteriør, kan du tage et nærmere kig på denne webshop. De har et stort udvalg af alt, hvad bolighjertet begærer.