Diverse

Published on juli 9th, 2014 | by Helene

0

Det rigtige værktøj er det halve arbejde

Jeg nyder at invitere gode venner på besøg og lave en god middag vi kan nyde sammen og hygge os over.

Igennem mange år har jeg haft et sæt tyske kokkeknive som jeg egentlig var ok tilfreds med, men jeg syntes de lidt for ofte skulle slibes for at holde sig skarpe, og så var de også relative tunge at arbejde med. Jeg har derfor i nogen tid gået og set mig om efter nogle nye knive som skulle afløse mine gamle trofaste kokkeknive.

Et af mine vennepar havde lige fået et kokkekniv sæt af mærket Cibumic i bryllupsgave, og de har talt meget varmt om knivene. Jeg havde derfor spurgt dem om ikke de ville tage knivene med næste gang de kom til middag, så jeg kunne prøve at arbejde med dem, og se om det skulle være sådan nogle jeg skulle have som mit næste sæt kokkeknive.

Mit vennepar kom med knivene og jeg gik straks igang med at tilberede middagen i det gode selskab og med vin i glasset. Mit først indtryk var rigtig godt, chefkniven havde en god balance og lå godt i hånden. Jeg kunne mærke at jeg sagtens kunne arbejde i lang tid med den kniv uden at blive træt i hånden. Kniven var virkelig skarp, og gled nærmest igennem grøntsagerne. Jeg skiftede chefkniven ud med santoku kniven for at få et indtryk af hvordan den var at arbejde med. Den var klart min favorit når der skulle snittes og hakkes grøntsager, hvor chefkniven var på hjemmebane når jeg skulle skære kødet ud. Efter at have stået i køkkenet den aften med knivsættet fra Cibumic havde jeg besluttet mig for at det skulle være sådan nogle knive jeg skulle have.

Nu har jeg haft mit eget sæt kokkeknive fra Cibumic, og har haft tid til at lære knivene at kende over længere tid, og min beslutning om at det skulle være knive fra Cibumic har jeg ikke fortrudt, og så er jeg helt forelsket i det flotte damascus mønster som knivene har. Det er virkelig nogle super gode knive, der er skarpe og meget smukke. De har alle de egenskaber jeg var på udkig efter i et sæt kokkeknive.


About the Author

Jeg er født i 1986, hvilket giver mig den bedste alder. Faktisk har jeg troen på at man altid er i sin bedste alder og derfor skal huske at leve livet i nuet. Jeg har en, måske overdrevet trang til at shoppe tøj og mode, og det er den del af mig i oplever her på bloggen. Husk at i altid kan finde på mig på facebook her.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑