Derfor skal din næste rejse gå til Cambodia

Derfor skal din næste rejse gå til Cambodia

5. april 2016 0 Af Helene

Cambodia er en perle – seværdigheds mæssigt og kulturelt – som de fleste ikke har besøgt. Rent geografisk ligger Cambodia imellem Indien og Vietnam. Cambodia har både en kystside og grænser derudover op til Vietnam, Laos og Thailand. Jeg ville anbefale at rejse til Cambodia, hvis man har lyst til at opleve Asien på en ny måde. Hovedstaden Phnom Penh er farverig og sprudlende, men bærer også på hemmeligheder og historie.

Tag familien med

Har man, som mig selv, lyst til at udforske Asien mere – eller for første gang – så bør man overveje en rejse til Cambodia. Enten kan man gøre sin research hjemmefra, eller man kan læse med her og spare sig selv for et hav af klik og upersonlige forslag.

At tage familien med til Cambodia kan man sagtens gøre, da landet har lidt af hvert at byde på. Både Angkor Wat nær Siem Reap eller Kep National Park er oplevelser, man bør få med sig, hvis man vil gøre rejsen til Cambodia komplet.

Top 3 seværdigheder i Cambodia

1. Angkor Wat

Seværdighederne i Cambodia er præget af religiøse templer og den herskende religion – buddhismen – i landet. Mange af de majestætiske oplevelser og kulturelle indtryk man får i Cambodia indebærer alle et religiøst input. Angkor Wat, der også er et tempel, er en gammel, smuk bygning, der i sig selv fortæller en utrolig historier og er centrum for fordybelse og respekt.

2. Kep National Park

Personligt har jeg utrolig meget lyst til at tage til Kep National Park. Jeg synes det hører med, når man er i et andet land, at opleve de enkelte landes natur- og dyreliv. Hvert land har forskellige dyr, planter og naturoplevelser. Derfor synes jeg, at man bør besøge Kep National Park. Selvom Angkor Wat og Kep Nationalpark ligger i hver deres ende af landet, bør man prioritere begge dele og få en bid både af bygning og by og natur og dyreliv. I nationalparken finder du smukke vandrestier og udsøgte udkigsposter.

3. Venskabsmonumentet

En attraktion, der ikke tager lang tid at opleve, er venskabsmonumentet, der er opført i Phnom Penh. Venskabsmonumentet er opført som et symbol på venskabet mellem Cambodia og Vietnam efter Vietnamkrigen. Jeg synes, det er vigtigt at have for øje, hvad landets indbyggere har oplevet og været igennem og dermed vise sin respekt ved for eksempel at lægge en blomst ved dette monument i respekt for de døde. At se dette monument efterlader også tankerne i eftertænksomhed, noget der hører med når man besøger Cambodia.

Tag til Indien bagefter

Fordelen med at være på ferie i Cambodia er, at man kan besøge nabolandene uden de store problemer. I nærheden ligger et fantastisk land som Indien, hvor man kan besøge Taj Mahal, templer eller en fantastisk, vild natur med sneklædte bjerge. Man kan vælge at kombinere sine rejsemål og få det optimale ud af rejsen. Ønsker du for eksempel at se nærmere på tilbuddene, der gør sig gældende for rejsemålene i Indien, kan du kigge her.