Den perfekte aften starter med den perfekte påklædning

Den perfekte aften starter med den perfekte påklædning

27. juli 2017 0 Af Helene

Vi kender det alle sammen, der er en større begivenhed eller fest i horisonten, det betyder også at tankerne begynder at arbejde med påklædningen. Hvad skal jeg tag på, hvad med den røde kjole, nej den havde jeg også på sidst, hvad så med den grå, kan de mon huske den – det bliver en ny… igen!

Festkjoler – hvad er det?

Alle ved hvad en kjole er, måske specielt de pigebørn der bare slet ikke vil have kjoler på, eller i sær dem der elsker kjoler. Men hvad er festkjoler egentlig, hvis man skal lave en forskel til de almindelige kjoler?

For at kjolerne skal kunne løfte fest delen, så skal den være noget helt specielt, faldet skal være unikt, farverne skal være på plads og skal den få dig til at ligne en million. Når de elementer er på plads så har du sammensætningen der giver festkjoler.

Hvor skal man så gå hen?

Det er et godt spørgsmål, der er nemlig lige så mange kjole butikker som der er kjoler, det gør det ekstremt svært at vælge, både butik og kjole. Der er mange store spillere på markedet, her kan jeg fx nævne zalando og stylepit, som begge to ligger i den høje ende af prisskalaen. Personligt er jeg mere til de kjoler der rent faktisk er til at betale, og jeg har derfor fundet en lille niche butik, som i større omfang sælger billige festkjoler, du finde den her.

Skoen er også vigtige, du skal derfor også tænke dem ind i dit nye look. Man ser specielt hos helt unge piger, at de gør rigtig meget ud af tøjet, herunder leggins mm, og så glemmer de fuldstændigt deres sko, hvilket betyder at de går i et par meget udslidte sko, det duer bare ikke!