Den bedste tid på året med sommerkjoler

Den bedste tid på året med sommerkjoler

9. august 2013 0 Af Helene

Der kommer en fantastisk tid hvert år, hvor der er sådan en glidende overgang fra noget koldt og dystert henover noget spirende og friskt til noget varmt og lækkert! Hvor garderoben skal udskiftes og alt ens yndlingstøj findes frem fra gemmerne (gisp, har man sådan nogle?) – og hvor man har den perfekte undskyldning til at købe noget nyt, smukt tøj ©. Denne fantastiske tid er selvfølgelig sommer, og vi er allerede midt i den nu – har du fået købt noget lækkert sommertøj til denne sæson? Jeg har købt en masse lækkert på DressMe.dk, som får en sommervarm anbefaling fra mig!

Til sommeren hører varme, lange, lyse aftener og nætter, røde, orange og gule, varme farver. Til sommeren hører god musik, god mad og gode fester med alkohol, dans, sjove og ballade. Til sommeren hører dage i haven med den runde, blå swimmingpool, havetrampolinen og solstolen på terrassen. Grill-mad, grill-fest og grill-glæde. Og ikke mindst hører til sommeren en masse lækkert tøj – korte shorts, tank-tops og min favorit: Sommerkjoler. Når varmen slår hårdest ned over Danmark, er der ikke noget mere befriende end at have en løs sommerkjole på. Tøj, der sidder stramt, som shorts og tank-tops gør, får en til at svede som et svin, mens en luftig kjole gør underværker.

Og så er kjoler bare smukke og feminine til alle. Skal man til en af sommerens mange fester – fødselsdags- eller grill-fester, er en lækker sommerkjole et must. Man kan ikke komme i bukser og t-shirt til fest om sommeren – den slags hører de andre årstider til. Der er ikke noget mere betagende, end en smuk, naturlig pige med flettet eller løst opsat hår, der har en naturfarvet, smuk sommerkjole på. Den slags er der virkelig stil over! Selvfølgelig alt efter, hvilken slags fest, der er tale om, kan man vælge, om man skal have en sexet kjole på, eller om man skal have fat i noget farverigt, der udstråler glæde og party – eller om man vil gå efter et uskyldigt, naturligt look.

Personligt synes jeg, at alle disse looks er fantastiske. Det vigtigste, man skal huske på om sommeren, er bare, at det tøj, man vælger, skal udstråle glæde og positivitet. De helt mørke og sorte looks kan man gemme til efteråret og vinteren, hvor stemningen er lidt en anden. Men der er noget helt særligt over sommerens fantastiske stemning – det gode vejr, den blå himmel. Jeg elsker, elsker, elsker sommer!