De perfekte jeans

De perfekte jeans

13. august 2013 0 Af Helene

Det mest basale tøj, som jeg har i mit skab, er mine dejlige jeans. Jeg går i jeans stort set hver eneste dag, og derfor er det naturligvis også vigtigt, at jeg har nogle at vælge imellem. Det er muligt, at min kæreste siger, at et par jeans bare er et par bukser, men han ejer selvfølgeligt også kun tre par og kan knap kende forskel på dem, så han har næppe forstand på jeans.

Da jeg først opdagede at de solgte jeans online på smartgirl.dk, var jeg meget kritisk. Der findes næppe en type af tøj, hvor pasformen er vigtigere end ved et par jeans. Det kan være så uendeligt svært, at finde et par jeans til piger, som både passer om bagdelen, om lårene og samtidig er behagelige at have på. Alligevel følte jeg, at det måske var tid til at prøve at købe et par jeans online.

Jeg har været en trofast kunde hos Nelly.com, og jeg er aldrig blevet skuffet over den kvalitet de leverede – derfor følte jeg mig også sikker på, at deres jeans til kvinder måtte være gode. Heldigvis blev jeg heller ikke skuffet over de første bukser jeg bestilte – de sad perfekt!

I dag er jeg utroligt glad for, at jeg begyndte at købe bukser online. Jeg har selvfølgelig oplevet fra tid til anden, at de ikke passede så godt som jeg havde håbet på, men heldigvis er det ufattelig nemt at returnere fejlkøb og få pengene tilbage. Nu behøver jeg aldrig mere at bruge tid på at tage ind til byen bare for at bytte et enkelt fejlkøb.

Når man kender mærkerne af jeans, så lærer man desuden også hurtigt, hvilken størrelse som man skal bestille for at de passer perfekt. I sidste ende, har jeg haft utroligt store besparelser på at købe billige jeans online. Ganske vist skal man gå efter kvalitet frem for kvantitet, men jeg føler bestemt ikke, at jeg er gået på kompromis med hverken pasform eller design.

De besparelser som jeg høster ved at handle online, har for mig betydet, at det er endnu nemmere at følge med moden, der nogle gange virker til at skifte alt for hurtigt. Det ruinerer heldigvis ikke mit budget og hvem ved – måske får jeg også råd til at købe nogle nye og bedre jeans til min dejlige kæreste. Han er jo stadig super sød, selvom han måske ikke forstår sig på tøj til piger.