By Bram er østens mystik fanget i et smykke

By Bram er østens mystik fanget i et smykke

11. januar 2019 0 Af Administrator

By Bram er flotte smykker, der taler til dig fra østens fjerne lande. De tager dig med på en rejse, hvor der er knald på farverne og de anderledes kulturer. Du finder ikke et mere farverigt og klassisk smykke brand på denne side af sæsonen. 

By Bram inspirerer dig til at gøre mere ved dit outfit en blot det, som du plejer – og med deres smykker på kroppen, har du lyst til at gøre mere. De fuldender et hvert outfit med deres flotte metaller og positive farver, der kan gøre selv en grå dag bedre. 

Når du tager By Bram på armen eller i ørerne, så får du altid en god dag. Det gælder både, hvis du bruger dem til hverdag og til fest, da de kan det hele. 

By Bram er til dig

Nogle vælger deres outfit først og accessories efter – det skal du ikke med By Bram, for deres accessories kan stå alene og fortjener en hovedplads i din garderobe. Der er farver og smykker til alle, da du både finder en smuk grøn, en solgul gul, en krystal blå og mange andre fantastiske farvekombinationer.

Hos Shiny.dk kan du finde lige præcis dem, som du vil pryde din garderobe med. De har valgt at tage et stort sortiment ind af deres smukke tassel øreringe og armbånd – så du både kan blive festlig til hverdag og endnu festligere til festlige lejligheder. Det kan blive svært at nøjes med en af By Brams flotte smykker.