Brug for tøjinspiration til din forårsdate?

Brug for tøjinspiration til din forårsdate?

1. maj 2022 0 Af Niklas Meldgaard

Det har nu været forårsjævndøgn og det betyder blomstrende enge, mere sol og kærlighed i luften. Hvis du er i et forhold, er det vist ved at være tid til en lille kærlighedsferie, men er du single, er dette årstiden for dig, der ønsker at date, mærke varmen på den rigtige måde, og (for det meste) føle dig flyvende på en sky.

Har du brug for hjælp til at finde dit forårsflæng og måske mere, kan https://datingpilot.dk/ hjælpe dig.

Specielt, hvis det er længe siden at du har datet, kan det være en god idé at lægge en slagplan for, hvad du ønsker at udstråle overfor den udvalgte, når først i sidder og kigger hinanden dybt i øjnene på restauranten, kysser i mørket i biografen eller dypper tæerne i vandet på stranden.

Din mode afslører hvem du er

Det tøj som du tager på, på forårets første date, er altafgørende, når det kommer til din udstråling – og hvad du forventer af en partner. Her kommer der lidt tips til din mode på den første date:

Den nedringede bluse og de stramme bukser

Ønsker du nemmere at kunne lede din udvalgtes tanker hen imod kælen og måske endda sex, kan det være en god idé for dig at vælge, noget mere udfordrende tøj.  Husk dog på, at det altid er okay at ombestemme sig, uanset om I når til fødselsdragt-stadiet eller ej.

Den lange, pæne kjole

Ønsker du en mere klassisk mode, kan du altid prøve med en lang kjole. Den kan du f.eks. matche godt med en flot pung eller dine favoritsmykker. Til en lang kjole går både flade sko og høje hæle til, og vælger du farverne sort, neutral eller nude, kan du altid kombinere det med en farverig læbestift eller rød neglelak.

Den afslappede

Er du den mere afslappede type, så kan en ganske almindelig bluse med et par jeans eller en lang nederdel også bruges – det er også en god måde, at forholde sig i sit rette element, og så har du ikke en stram kjole der trykker, efter mad -og drikkeindtagelse.