Bordlamper giver boligen personlighed

Bordlamper giver boligen personlighed

22. januar 2018 0 Af Administrator

Bordlamper bruges i dag på rigtig mange forskellige måder. Der findes mange forskellige varianter og designs, og det kan være svært at vælge den lampe som bedst egner sig til dit hjem.

En bordlampe kan signalere en masse personlighed, der giver dit hjem karakter og kant. En flot bordlampe behøver ikke nødvendigvis at koste bondegård, men æstetikken i den kan stadig fremstå luksuriøst og lækkert.

Når man skal vælge sin lampe, er det en rigtig god idé at tage udgangspunkt i den stil som du allerede har i dit hjem. Det vil sige, man skal passe meget på med at vælge en lampe, som har et helt anderledes udtryk, end det udtryk man allerede signalere gennem farver, møbler og indretning.

Der skal helst være en rød tråd i hjemmet.

En bordlampe kommer til sin ret i flere forskellige rum i hjemmet. Det er ikke kun dagligstuen, men det kan i høj grad også give mening at anskaffe sig en bordlampe i et soveværelse eller badeværelse.

Fordelen ved at placere en bordlampe i sit hjem, er at det kan åbne rummet en smule mere op. Du har måske oplevet at gå ind i et mørkt rum, hvor man ikke helt føler at kvadratmeterne udnyttes optimalt. Mange gange kan dette altså handle om belysningen i rummet, som ikke er helt optimalt. Ved at ændre en smule ved dette, og eksempelvis placere en mindre lampe i et hjørne, giver det pludselig en helt anden opfattelse.

Nogle gange er det blot sådanne simple ændringer, der gør den store forskel når man kigger på et hjem eller et rum i sin helhed.

Lamper er netop en af de designs vi mestrer ganske godt i Danmark. Flere danske brands er populære i udlandet, og det er en stor efterspørgsel på vores minimalistiske og rene produktion. Og det er naturligvis et centralt element – lampen skal ikke kun have en funktionel effekt, eftersom æstetikken i dens udtryk mindst er ligeså vigtigt.