Bliv strandklar med en sommerklipning

Bliv strandklar med en sommerklipning

16. maj 2018 0 Af Administrator

Vi ved godt, at der er mere til en strandklar krop end blot en sommerklipning, men man kan nå rigtig langt med at få trimmet de lange lokker, og det er uanset, om man er dreng eller pige. Sommeren tilbyder lækkert vejr, stranddage og badeferier, og hvad er bedre at starte fornøjelserne med end at have et nyklippet look?

Sundt hår om sommeren øger selvtilliden

Det er ingen hemmelighed, at vi alle gerne vil se godt ud, når sommeren nærmer sig, men der er mange, som glemmer vigtigheden i et sundt og stærkt hår. Efter vinteren lange måneder, så har vores hår en tendens til at blive spaltet. Det er som sådan ikke unormalt, men der er gode fordele ved at få dem fjernet, inden du tager på sommerferie.

Solen afbleger håret yderligere

Du kan få afbleget dit hår ved en frisør, når du har lyst, men solens stråler har også en naturlig lysningseffekt på dit hår. Det gælder også, når man er på ferie sydpå. Her er solen gerne noget kraftigere. Du har måske oplevet, at dit hår er blevet lysere, når du kommer hjem fra ferie.

Stranden er hård ved håret

Når vi er taget sydpå for at slappe af ved poolen, så skinner solen noget kraftigere, end hvad vi er vant til herhjemme. Det mærker vores hår, og derfor er det utrolig vigtigt med modstandsdygtige lokker, inden vi tager sydpå. Det kan du opnå med en klipning.

Bliv klippet professionelt

Der er forskel på kvaliteten af klipningen ved forskellige frisører, og oftest får man, hvad man betaler for. Derfor er det vigtigt at vælge en frisør, der lever op til ens forventninger, og som forstår, hvilken frisure du er ude efter.

Bestil en tid i dag

Få allerede bestilt en tid hos en frisør i dag. Solen er allerede så småt begyndt at kigge frem, og sundt og stærkt hår står bare mere modtandsdygtigt overfor sommerens barskhed. Hvis du er bosat i Odense, kan du bestille en tid hos en kompetent og erfaren frisør ved at klikke her.