Bliv klar til efteråret med ny garderobe og nyt til boligen

Bliv klar til efteråret med ny garderobe og nyt til boligen

18. september 2017 0 Af Helene

Efteråret er ved at sætte godt ind, og hvis du ikke har gjort det endnu, er det ved at være tid til, at gøre sig klar til efteråret og starten af vinteren. For at være klar til efteråret, er det både en god idé at opdatere garderoben, men du kan også overveje, om du har brug for noget nyt til boligen.

En god overgangsjakke

Det første, og måske også vigtigste, for at være klar til efteråret er en god overgangsjakke. En god overgangsjakke, er en jakke, du kan bruge i det kolde efterårsvejr, uden at det bliver for varmt. Vejret svinger meget i efterårsmånederne – den ene dag er der solskin, og næste dag regner og blæser det. Det er derfor vigtigt at have en jakke, der kan bruges til det hele.

Noget af det vigtigste du skal være opmærksom på, når du kigger efter en ny jakke, er om den er vandtæt. Du ved aldrig hvornår der kommer en byge i Danmark og det er derfor godt altid at være klar til regnvejr. Når du kigger efter en regnjakke, er det en god idé at være opmærksom på om syningerne er limet, eller sikret på en anden måde, ellers kan der nemlig nemt komme regn ind, der hvor jakken er syet sammen,

Godt fodtøj

Til en god jakke, hører også et par gode sko. Et par ideelle efterårssko er vandtætte, lidt varme til de kolde morgener, og så selvfølgelig gode at gå i.

Korte støvler er blevet meget moderne igen, og det er med god grund. Det er de perfekte efterårssko. Et par korte støvler er praktiske, fordi de er super behagelige, for det meste også vandtætte og giver lidt varme, og så er de samtidig moderne.

Et par korte støvler kan du både bruge til hverdag, men også til finere begivenheder. Du kan få mange pæne korte støvler, som du kan bruge til efterårets fester, uden at de nødvendigvis er for pæne at have på til hverdag.

Gør din bolig hyggelig

For at være klar til efteråret og vinteren, er det afgørende at din bolig er klar. En hyggelig bolig kan gøre meget, for din hverdag, da det er når vi er hjemme, at vi skal slappe af og lade op. Uanset hvordan du bor, om du bor i lejebolig, dit eget hus, andelsbolig eller noget helt fjerde betyder det utrolig meget for din hverdag, at du kan slappe af når du er hjemme.

Du kan gøre meget for at gøre din bolig hyggelig, først og fremmest gælder det om, at have nogle steder hvor du sidder godt og kan slappe af. Det kan både være i sofaen, en god lænestol eller et lille hjørne med et par puder. Det vigtige er bare, at det er et sted, hvor du lader op.

Hvis du ikke allerede har et par perfekte steder til afslapning, kan du med fordel lave nogle. I efteråret er vi meget inden for, og det er derfor vigtigt at have nogle gode steder at sidde. Du kan indrette små steder i din bolig, med puder og tæpper, som er klar til når du kommer hjem fra arbejde.

Frisk din bolig op med nye ting

Når din bolig er blevet hyggeligt, kan du overveje at friske den op med et par nye ting, så du er klar til at bruge en masse tid indenfor. Du kan købe et par gode bøger, som du kan sidde inde og læse på en af de mange regnvejrsdage. Og når du har gjort din bolig hyggeligt, har du forhåbentlig et par gode steder, til at sidde og læse i din ynglings bog.

Du kan også købe et par spil, som du kan spille med kæresten eller vennerne. Du kan finde mange brætspil, der primært henvender sig til voksne, og der er ikke noget hyggeligere end at sidde inde med et brætspil, og kunne høre regnen udenfor.

Du kan også overveje, om det er tid til et par nye ting til køkkenet. Det kan fx være en god elkedel eller kaffemaskine, så du er klar til at lave varme drikke, til de kolde dage.

Med en god jakke, et par gode og en perfekt bolig, hvor du kan slappe af og holde varmen, er du klar til efteråret og starten af vinteren.