Bliv helt klar til efteråret med disse modetips

Bliv helt klar til efteråret med disse modetips

20. august 2015 0 Af Helene

Det varer desværre ikke længe før sommeren er slut. Det betyder, at sommertøjet skal pakkes væk til fordel for efterårstøjet. Heldigvis er det en god undskyldning for at opgradere garderoben lidt med lidt lækkert og nyt tøj til efteråret.

Her på siden ser vi nærmere på, hvilke modetips du med fordel kan følge i forbindelse med efteråret 2015.

Køb dig et par lækre sneaks

Sneakers er og bliver en sikker vinder. Denne type sko er stadig meget populær og vil også være det i efteråret. Derfor kan du med fordel give dig selv noget nyt og lækkert fodtøj i form af et par lækre sneaks.

Hvide sneaks er et meget sikkert valg, men hvis du gerne vil prøve lidt nyt og være lidt vovet, så kan du med fordel gå efter de mere farvede sneakers. Eventuelle dem med store velcrobånd, glimmer og lignende som skiller sig markant ud.

Se stort udvalg af lækre sneakers hos forhandleren http://eshoes.dk/shop/frontpage.html.

Solbriller er stadig gode om efteråret

Bare fordi sommeren er slut, så betyder det ikke, at solen ikke skinner. Derfor kan du med fordel købe dig et par nye shades, hvis du ikke allerede har gjort det i forbindelse med sommerferien.

Ray Ban er et mærke som altid hitter. Derfor går du ikke galt i byen ved at vælge sådan et par til efterårets solstråler. Omvendt kan det også være meget fedt at vælge et par solbriller som ikke er så populære. Du kan for eksempel få lavet solbriller i amerikansk træ i USA. Disse solbriller er ganske unikke og kvalitetsfyldte i og med, at de er håndlavede af amerikanske solbrillemagere. På den måde er der garanti for at skille dig ud.

Find solbriller fra de mest kendte og populære mærker hos Profiloptik.dk.

Opgrader garderoben med lækkert modetøj

Nu kommer det vigtigste: Nemlig tøjet. Opgrader din garderobe med det nyeste nye inden for tøj til efteråret. På den måde er du 100% klar til at gå de lidt køligere måneder i møde med stil.

Tag en tur på Strøget og gå ind i dine yndlings butikker. De har med garanti noget tøj som fanger din interesse og som vil klæde dig fantastisk. Hvis økonomien er presset, så er det en god ide at smide lidt penge til side til tøj et par måneder før du går på shopping. På den måde føles din økonomi ikke så uoverskuelig.

Hos Milium.dk kan du finde det lækreste tøj til efteråret. En forhandler som uden tvivl er et kig værd.