Billi Bi – danske kvinders foretrukne skomærke

Billi Bi – danske kvinders foretrukne skomærke

11. november 2016 0 Af Helene

Hvilken dansk kvinde kender ikke til det meget populære skomærke, Billi Bi? Højest sandsynligt ikke ret mange. Billi Bi er nemlig et stort og velkendt brand inden for skoverdenen, som designer alle former for lækkert og smukt fodtøj, og som især er kendt for at designe fodtøj af højeste kvalitet.

Kvinder kan aldrig få for lidt sko – og man skal gerne have mange forskellige valgmuligheder i sit skoskab, så man har sko til enhver begivenhed, sæson og stil. Når man kigger efter fodtøj fra Billi Bi, kan man finde et hav af smukke, sofistikerede designs, og det er derfor ikke svært at forstå, at mærket er blandt de danske kvinders foretrukne skomærker – for de har virkelig noget for enhver smag!

billi-bi

Hvem er Billi Bi?

Men hvem står egentlig bag skosuccessen?

Billi Bi blev stiftet af Søren og Evelyn Friis i 1936, som var startet ud med at designe og producere børnesko i en gammel stald i Københavns nordvest kvarter. Efter nogle år besluttede de sig for også at begynde at lave kvindesko, som hurtigt blev populært, og de skiftede derefter fokusområde fra børnesko til kvindesko.

Den dag i dag er Billi Bi stadig en familiedrevet virksomhed, hvor det er Søren og Evelyn Friis’ søn og barnebarn, Carl og Carsten, der driver virksomheden og brandet sammen. De er begge opvokset og oplært inden for deres forældres og bedsteforældres virksomhed, og de har derfor en stor passion og drivkraft for at videreføre virksomheden, og den dag i dag kan kvinder i hele verden købe smukke sko fra danske Billi Bi, hvor det også er et særdeles populært brand blandt alle modebevidste kvinder rundt om i verden.

Sko fra Billi Bi er derfor noget helt særligt. Virksomheden har en fantastisk historie, og brandet emmer af godt håndværk og høj kvalitet, som gør, at mærket er utrolig populært og eftertragtet blandt kvinder.

Find dine nye Billi Bi sko online

Hvis du gerne vil udvide din samling af fodtøj fra Billi Bi, eller hvis du bare gerne vil have et stort udvalg af deres smukke sko, kan du med fordel besøge den danske webshop, Skobox, som har et kæmpestort udvalg af alle de nyeste modeller og designs fra Billi Bi.