Behandl og forebyg dine hælsporer således du kan gå i dine sko

Behandl og forebyg dine hælsporer således du kan gå i dine sko

24. januar 2019 0 Af Administratoren

Når man har ømme fødder på grund af en hælspore, kan det blive meget belastende at bevæge sig rundt på dem. Det betyder, at man pludselig føler sig hæmmet i sin hverdag. Derudover fører det også til et mere snævert udvalg, når det kommer til det fodtøj, som man benytter sig af, idet nogle sko således er mere meget praktiske end andre. Det betyder, at man måske ikke lige kan have de pæne støvler på, som man havde håbet, hvorfor man er nødt til at finde et outfit, der kan passe sammen med et par mere eller mindre udtrådte sneakers i stedet for. Det er ikke optimalt. Og derfor findes der heldigvis en løsning på behandling af hælspore med såler til dine sko.

 

Ømme fødder kan give smerter i hele kroppen

Der er i dag rigtig mange, der kæmper med ømme fødder. Og det med god grund. Mange af de sko, som vi hver dag hopper i, er nemlig hverken gode for vores fødder eller vores kroppe, og det kan føre til både ømhed, gener og smerter. Og det er ikke kun i fødderne – faktisk kan det have en negativ effekt på hele kroppen, når man ikke går rigtigt på sine fødder.

 

Man skal passe på og pleje sin fødder

Derfor er det vigtigt, at man formår at passe på og pleje sine fødder, således de får alt den stabilitet og støtte, som de har behov for. Gør man ikke det, kan man nemlig risikere at komme til at kæmpe med det, som der kaldes for hælsporer. Og det er en meget smertefuld tilstand, som ikke bare lige sådan kan afhjælpes med det samme – dog kan den lindres med nogle skoindlæg. Du kan derfor gennemgå en behandling af hælspore.

 

Hvad er en hælspore?

Hælspore er en betændelse i senebladet i fodsålen. Og den giver således stærke smerter i hælen. Hælsporer er meget smertefulde og kan kræve langvarig behandling. Men heldigvis oplever de fleste, at en sådan går i sig selv igen efter en tid, dog kommer den ofte igen. Det er oftere kvinder, der oplever hælsporer end mænd. Det kan der være flere grunde til, men den største synder er nok de meget upraktiske sko, som kvinder kan finde på at bevæge sig rundt i.

 

Brug stødabsorberende og stabiliserende indlæg til dine sko fra Align Footwear

Det er dog heldigvis med nogle gode, stødabsorberende og stabiliserende indlægssåler fra Align Footwear muligt ikke blot at behandle ens symptomer men også at forebygge selve årsagen til en hælsporer. Behandling af hælspore er derfor muligt. Derfor anbefales det, at du bruger sådanne skoindlæg i dine sko – især hvis du har en hverdag, der er præget af meget stående eller gående arbejde. Derudover kan nogle små øvelser, der træner fødderne også virke forebyggende, men der vil ikke opstå nogen lindrende effekt før langt inden i processen. Den bedste løsning både her og nu og i fremtiden er derfor indlægssålerne fra Align Footwear.