Begræns indholdet i din dametaske

Begræns indholdet i din dametaske

21. november 2014 0 Af Helene

De fleste vil nok være enige om, at en dametaske gerne må være så lille som muligt, når man skal i byen. Her ser vi på nogle af de muligheder, du har for at gøre indholdet af din taske mindre.

Jo mindre des bedre
Skal du til fest, vil du formentlig gerne have en lille, smart taske med dig, som lige kan indeholde pung, nøgler, mobiltelefon, et lille spejl og en læbestift. Egentlig skal tasken helst fylde så lidt som muligt, for at det ikke ser kluntet ud. Det er in at have en taske uden stropper, og det ser forkert ud, hvis den buler ud med de ting, du ikke kan undvære, når du går til fest. Så det er med at reducere indholdet eller størrelsen på de enkelte artikler, tasken skal indeholde. Hos www.regovs.dk kan du se eksempler på accessories, som kan gøre din taskes indhold mindre.

Kreditkortholder
Det er efterhånden sjældent, man bruger kontanter – de fylder en del i pungen, de kan være svære at styre under en bytur, og så har man bøvlet med at tælle efter, om alle byttepengene er der. Men det kan en kreditkortholder hjælpe dig med. En kreditkortholder er lille og tynd, og de fleste har plads til fem eller flere kreditkort. Du køber selvfølgelig alting på beløbet, så du ikke har kontanter at bøvle med bagefter. Det er nemt og ligetil.

Klemmepung også en mulighed
Hvis du af den ene eller anden grund ikke har et kreditkort eller ikke ønsker at have det med i byen, anbefaler vi en klemmepung. En klemmepung er lille og kan indeholde både mønter og sedler. Den er til at finde rundt i, idet den kun har et enkelt rum, og så er den udstyret med en selvlukningsmekanisme, som gør at pengene ikke falder ud – man kan nemlig ikke glemme at lukke den.

Betal med din telefon
Mange mennesker har i dag et betalingssystem på deres telefon i form af en downloadet app, for eksempel MobilePay eller Swipp. Og det samme har efterhånden mange af de handlende, der handler ansigt til ansigt med kunden. Med disse apps behøver du ikke engang af have en pung med – app’en gør det ud for både kreditkort og kontanter. Med denne lille fikse betalingsmåde kan du trygt lade både kreditkort og kontanter blive hjemme.