Armbånd et historisk og klassisk smykke

Armbånd et historisk og klassisk smykke

30. juli 2014 0 Af Helene

Brugen af armbånd som smykke går langt tilbage i historien, hvor kvinder brugte enkelte, men stadigvæk smukke kæder til at pryde deres håndled. Senere begyndte man at anvende materialer såsom guld og sølv, hvilket gjorde at armbåndet blev betegnet som en værdigenstand. Armbåndet fik også en anden betydning, da flere og flere smykkekunstnere begyndte, at tilføje symboler til smykkerne. På den måde kunne smykket bruges til, at symbolisere en overbevisning eller tro. Selvom smykker ikke længere kun er til pynt, så har et armbånd på en kvindes håndled, altid været en yderst elegant måde at skabe et feminint look-både dengang og i dag.

En af de danske smykkedesigner som formår at skabe elegante armbånd er Julie Sandlau. Hendes kollektioner er sofistikeret og elegante, hvilket giver et simplet og tidsløs design. Hos Julie Sandlau er det håndværket der er i fokus, og kun de bedste materialer bliver brugt til smykkerne. Julie Sandlaus kollektion består af tynde, elegante og smukke armbånd med fine små detaljer, der vil pynte på ethvert kvinde håndled.

Elegant og feminint armbånd

Dette armbånd er en del af hendes Infinity serie. Serien er klassisk og
stilren og fyldt med små fine detaljer. Alle smykkerne har små klare tætsiddende zirkoner på sig, som fortsætter i uendelighed (Infinity), hvilket skaber et eksklusivt og smukt udtryk.

Armbåndet med de fine detaljer

Dette armbånd er en del af Florina serien. Denne serie er kendetegnet ved feminine smykker med fine blomster detaljer. Kollektionen symboliserer poetik, uskyld, skønhed og drømme. Armbåndet er i oxideret sterling sølv og er besat med facetslebne zirkoner.

Perler, perler og atter perler

Dette armbånd er en del af Perla serien, som er skønne smykker i forgyldt gyld med fine hvide perler. Kollektionen passer perfekt i forhold til tidens hotteste smykke: perler. Her får du en smuk og fin nytolkning af perlerne.