Anbefaling til jer kvinder – Husk et kondom i tasken

Anbefaling til jer kvinder – Husk et kondom i tasken

25. februar 2014 0 Af Helene

Jeg hører om det gang på gang. De husker det aldrig og fortryder altid næste dag. Kan det virkelig passe, at det er så svært at huske?

Det jeg snakker om er selvfølgelig kondomer. Jeg hører så tit om en af mine veninder, der netop har været i byen og mødt en eller anden tilfældig fyr som hun er endt under samme dyne med – men uden kondom.

Efter hendes bytur beklager hun sig altid til mig og siger, at hun ”glemte kondomet” eller ” jeg troede, at han selv huskede det”. Efter hendes sidste klagesang fik jeg nok, og jeg besluttede mig derfor at skrive dette blogindlæg for at lade mine frustrationer få frit løb samtidig med, at jeg kommer med mine anbefalinger til andre kvinder.

Man ved aldrig, hvad der kan ske i løbet af en bytur

Som overskriften også siger, så ved man altså aldrig, hvad der kan ske i løbet af sådan en bytur. Når først man har fået noget at drikke, så virker alting som en fest.

Og til sådan en fest ender det typisk med, at man finder en eller anden sød fyr man gerne vil dele seng med for en nat. Derfor synes jeg uden tvivl, at man bør gøre det til en vane altid at have et eller to kondomer med i tasken, så man er på den 100% sikre side.

Forestil dig hvor katastrofalt det måtte være at vågne op efter et one-night-stand og et par dage senere finde ud af, at man rent faktisk er gravid.

Husk det nu! Tag et par kondomer med i tasken og undgå uheldige overraskelser.

Hjælp en veninde i nød og giv dit kondom til hende

Hvis du er en rigtig god veninde, så tilbyder du selvfølgelig hende dit kondom, hvis hun ender op med en fyr og har glemt hendes egne kondomer. Hvis du hjælper din veninde, så vil hun uden tvivl gengælde gerningen en dag, hvor du akut har brug for hjælp.

Jeg håber ikke, at mit vredesudbrud var så kedeligt at læse. Derimod håber jeg, at du forstår mit budskab.