3 trends du bør gå efter i indretningen i 2018

3 trends du bør gå efter i indretningen i 2018

30. januar 2018 0 Af Administrator

Tiderne skifter, og tendenserne og måden vi skal indrette os på gør ligeledes. Der kan være nye tiltag, vi kan tilstræbe os på, og så kan der være tendenser fra forrige år, som går igen, og som vi med fordel kan bevare i hjemmet eller sammensætte på nye og friske måder.

Vi har fundet 3 trends ud af mange, som vi mener, vi ikke bør gå uden om i 2018.

Trend 1: Tone i tone indretning

Igen i år ser vi trenden tone-i-tone i indretningen, hvor farvemikset er kombineret i samme farveskala, således væggene kan være malet i en sart rosa, pyntepuder i blomme farver og mørklilla og gardiner i pink. Eller soveværelset i farver som mørkegrå, dyb flaskegrønfarve og metaller.

Bestil et gratis møde med en gardinkonsulent her.

Trend 2: Ud med lyse træsorter, ind med mørkt træ

Hvor det tidligere var de lyse træsorter som ask, birk og eg, der prydede vores hjem, er det nu de mørke, tunge og varme træsorter som valnød, ahorn og mahogni, der skal inden døre. Det er alt lige fra hylder på væggen, billedrammer, spiseborde og sofa- og stoleben.

Trend 3: Botanik

På samme måde som tone i tone trenden, som vi så sidste år, genlever vi trenden med botanik. Det handler atter om at udsmykke hjemmet med planter og jordfarver, dog er der et twist i år, der går ud på at skabe nogle mere dybe- og mørke grønlige nuancer med et miks af brun. Skab botaniktrenden i form af tapet, mønstrede pudebetræk eller masser af planter i hjemmet.

Når det godt må være lidt rodet

Tidligere har vi set boligmagasiner og boligreportager, hvor de mange hjem har stået knivskarpt i lige linjer uden nogen former for rod eller ikke-strukturelle løsninger. I 2018 må det godt være rodet, men med måde og stil. Autentisk rod vil give et billede af, at man som person har tid og overskud til at leve og ånde i boligen. Skab heriblandt orden i rodet ved at benytte dig af gode opbevaringsløsninger i form af krukker, kurve, bøtter og åbne reoler.
På væggene kan du med fordel skabe et rodet look med stil ved at male med kalk- eller mineralmaling.