3 gode måder – at vinde sin mandlige partners hjerte på ny

3 gode måder – at vinde sin mandlige partners hjerte på ny

28. oktober 2016 0 Af Helene

Når man tænker tilbage på første møde med sin partner, vil der komme en masse forskellige og søde historier op, alt efter hvem man spørger. Det kan være små ting, der har gjort at man vandt sin partners hjerte, og ofte er man slet ikke klar over hvad der specifikt gjorde udfaldet. Når man har levet fast sammen med sin partner, kan det være svært at overraske hinanden for alvor, men man kan gøre et forsøg. Her kommer der 3 måder at overraske sin mand på i hjemmet, der med garanti vil resultere i at han taber kæben på gulvet.

Få beskidte fingre – skift olien på bilen

Bilen plejer at være mandens område. Det er de færreste piger, der syntes at det med biler er interessant. Når der rodes med biler ude i garagen, er det ofte forbundet med beskidte fingre og mekanik, der er svær at forstå hvis ikke man interesserer sig for det. Mange mænd syntes af underlige årsager, at det er interessant, og det er ofte deres område.

Det kunne derfor være sjovt at overraske manden i huset, ved at man selv havde klaret at skifte olie eller luftfilter på bilen. Det ville med garanti være en overrasket mand der kom hjem til aftensmad, hvis man står der med olie på fingrende, og stolt kan vise resultatet frem.

Denne form for overraskelse kan næsten ikke gå galt, da man burde få kredit selvom forsøget går galt. Derfor er denne måde at overraske sin partner på en måde, hvor man ikke burde kunne tabe.

Få malet skuret inden partneren gør det

Malerarbejde er altid en opgave der bare skal overstås. Derfor bliver sådanne projekter ofte udskudt til det sidste, og føles som en hård opgave når den tages op.

Det kan derfor anbefales at komme partneren i forkøbet, og få malet skuret eller værelset i al hemmelighed. Den hemmelige opgave ville kunne klares hvis en fridag stod for døren, hvilken kunne bruges på at udføre overraskelsen. Hvis man ikke kan holde tanken ud om at skulle bruge fridagen på at male, kan der ringes til en dygtig maler, der kan klare maleropgaven. Hvis dette er løsningen kan der læses mere her

Få slået græsset og klip hækken – Glædesgaranti

En nem måde at vinde det mandlige hjerte på, er ved at slå græsset. Det at slå græsset kan virke som en byrde, men tager i virkeligheden ikke så lang tid. Det er derfor en nem måde at vinde billige point hos sin partner. Er der overskydende overskud kontoen, vil det kunne anbefales at tage kampen op mod hækken, der måske trænger til den sidste studsning inden vinteren tager over.

Disse praktiske opgave kan klares hen over formiddagen, ved hårdt arbejde. Dog vil det hårde arbejde med garanti overraske partneren, og på den måde give gode og kærlige point i bogen.