2 tips til at bevare stilen på cyklen

2 tips til at bevare stilen på cyklen

24. marts 2017 0 Af Helene

Vi vil alle sammen gerne se smarte ud og dette gælder selvfølgelig også, når man sidder på cyklen. Mange vælger faktisk at se bort fra deres egen sikkerhed og køre uden cykelhjelm netop af denne grund. Det kan dog vise sig at være en dum beslutning, da man i tilfælde af et uheld vil være meget mindre beskyttet imod skader på hovedet. Dette er der heldigvis en god løsning på. I stedet for at købe de grimme og gammeldags cykelhjelme, så kan man være smart og beholde den gode stil ved at købe en mere neutral og moderne hjelm.

Køb en moderne cykelhjelm og beskyt dig selv i tilfælde af uheld

Denne kan være mindst lige så god som en af de traditionelle og man er ligeledes beskyttet lige så godt imod uheld, som man ellers ville være. Man kan være konservativ og vælge en hjelm i en sort farve. Den passer til al slags tøj og er på en og samme tid neutral og diskret. Hvis man er lidt mere modig, så kan man få en med en smart farve. Dette kan eventuelt være en farve, der matcher farven på ens cykel eller ens tøj. Når det kommer til udstyr og tøj, så er der en hel del, som den garvede cyklist ikke kan leve uden. Selvfølgelig er er cyklen det vigtigste i sig selv, men også ens udklædning spiller en rolle. læs mere om cykel sikkerhed her

Ifør dig selv den smarteste mode inden for cyklingtøj

Hvis man er glad for at cykle og gør det mere end bare fra hjem til arbejde, så bør man overveje at iføre sig det rigtige tøj og udstyr. Den danske vinter kan være særlig barsk, når den er på sit højeste og dette kræver selvfølgelig noget særligt tøj, der kan modstå den kolde vind og lave temperaturer. Du kan vælge at anskaffe dig et par vinterhandsker og en vinterjakke fra mærket Craft. Dette mærke producerer højkvalitetsprodukter og man kan være garanteret på at være tilfreds med sit køb. Det er selvfølgelig også vigtigt at have de rigtige sko på. En ægte cyklist ved, hvor frustrerende det kan være, hvis en fod konstant skrider af pedalen. De traditionelle cykelsko er dog ikke de kønneste, men også her kan man finde modeller, der både er stilrigtige og praktiske. Der findes andet udstyr og DET ER muligt at se godt ud, selv når man cykler.