Vådfoder til verdens bedste venner

Vådfoder til verdens bedste venner

26. marts 2019 Slået fra Af Administrator

Du har den bedste hund i verden. De trofaste, kærlige og beskyttende vovser er menneskets allerbedste venner. Det siger den knapt halve million hunde i Danmark noget om. Vi elsker dem. Og de elsker os. Deres logrende haler og smaskvåde kys efterlader ingen tvivl om det. Det er dog ikke det eneste, de elsker, som du sikkert ved. Hunde er madglade væsener, som selvfølgelig skal have det bedste, de kan få. Noget af den bedste hundemad er vådfoder. Køb her. Vådfoder til hunde findes i mange forskellige afskygninger og lækre varianter. Du kan for eksempel forkæle din hund med vådfoder til hunde, der smager af:

  • Vildt og blåbær
  • Fasan og gås
  • And
  • Vildsvin
  • Kanin og tranebær
  • Makrel og kylling
  • Kalkun

Du kan eventuelt prøve dig frem og se, hvilken af varianterne, der sætter mest gang i halen. Den logrende hale lyver aldrig!

Ideelt til mindre hunde

En grund til at du måske tvivler på, om vådfoder til hunde er noget, du overvejer, er, at du er bange for prisen. Det er en god bekymring. Vådfoder til hunde er ofte mindre portioner, som egner sig rigtig godt til mindre hunde. Det giver mulighed for en lækker, varieret kost til de små hunde. De mindre hundearter har naturligt nok en mindre appetit, så du ikke ender med at skulle betale dyre domme for lækkert vådfoder til hunde. Til gengæld kan du fokusere mere på, at du serverer den lækreste hundemad til din firbenede kammerat.

Hold øje med indholdet

Det allerførste, du skal se på, når du kigger på vådfoder til hunde, er indholdet. Du vil gerne have, at din hund får den bedste mad, ikke? Et højt kødindhold er noget af det, som hundene allerbedst kan lide. Men det er ikke kun kødindholdet, du skal holde øje med. Kig efter, om der er tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler i. Hvis du kan undgå det, så er det en fordel.