Tre tips til at øge din virksomheds kendskabsgrad

Tre tips til at øge din virksomheds kendskabsgrad

4. juni 2019 Slået fra Af Administrator

Er du virksomhedsejer? Så ønsker du sikkert også, at din virksomheds kendskabsgrad øges yderligere. En øget kendskabsgrad fører nemlig i høj grad til øget salg af dine varer eller den serviceydelse, som din virksomhed sælger. Der er heldigvis flere ting, du selv kan gøre for at gøre din virksomheds målgruppe opmærksomme på din virksomhed. Herunder får du tre gode tips, som du kan vælge at bruge. 

1.   Deltag i forskellige arrangementer 

Overalt i Danmark afholdes der (næsten) hver dag arrangementer af forskellige arter fx byløb, messer, torvedage, folkemøder o.lign. Opsøg disse arrangementer ved at kigge i din lokale avis og på nettet. Undersøg om din virksomhed har mulighed for at deltage fx ved at opsætte en stand. Til sådanne arrangementer har du nemlig en unik mulighed for at møde din målgruppe face-to-face. Lav evt. en konkurrence hvor vinderen kan vinde reklamegaverfra din virksomhed eller uddel merchandises, som de besøgende kan tage med sig hjem. 

2.   Vær aktiv på de sociale medier 

Du kommer ikke udenom det. De sociale medier fylder rigtig meget, når der tales om branding og markedsføring. Læg en effektiv strategi for hvordan du vil bruge de sociale medier til at skabe mere opmærksomhed omkring din virksomhed. Opret en Facebookside til din virksomhed og evt. også en profil på Instagram. Her kan du dele gode historie fra dagligdagen i virksomheden og fx afholde en konkurrence om fede reklamegaver. 

3.   Optimer dine reklamer 

Trænger virksomheden til nye reklamer som er fængende og professionelle? Det kan være en rigtig god investering at tage kontakt til et professionelt reklamebureau. Interessante reklamer er en effektiv måde at tiltrække opmærksom til din virksomhed. Fordelen ved et professionelt firma er, at de har et stort kendskab til reklamemarkedet og ved præcis, hvordan du får reklameret for din virksomhed på bedste vis.