Tre kreative indretningsideer til den afslappede type

Tre kreative indretningsideer til den afslappede type

25. april 2019 Slået fra Af Redaktion

Der findes ganske få lande, hvor man bruger så mange penge på at gøre hjemmet flot, rummeligt og hyggeligt som i Danmark. Vi elsker vores skandinaviske boligdesign og vi elsker at indrette vores hjem, så de emmer langt væk af hygge og originalitet.

Mange af os søger god inspiration i boligmagasiner, hvor vi får tips og tricks til at gøre hjemmet mere unikt og skabe en stemning, vi kan nyde at opholde os i. Vi bruger trods alt mange timer i hjemmet, hvorfor det er oplagt at gøre det så behageligt som overhovedet muligt. Her kommer tre idéer til dig, der ønsker at skabe dit eget område til hygge og afslapning.

Hængekøje

Mange af tænker udelukkende på hængekøjen som noget, der hænger i haven. Vi skal dog ikke ret mange år tilbage, før der startede en trend med at hænge køjerne op ude på altanen i byområderne. Simpelthen fordi man ikke havde have, men stadig ville nyde at slappe af i hængekøjens omfavnende net. Med stadig lettere og lettere ophængmuligheder og køjer i alverdens former og design, er de nu rykket helt ind i boligen, hvor de bidrager med et overraskende hyggeelement, man normalt kender fra udelivet.

Prøv at hænge køjen i et hjørne af dit hjem og indret dig med dine bedste bøger og magasiner. Nogle vælger at placere tæpper under køjen, mens også et rigt planteliv skaber hygge og passer perfekt til stilen, da det bringer udelivet ind, hvilket harmonerer med selve hængekøjen.

Hængestol

En hængestol minder meget om en hængekøje, men dog med den forskel at man sidder mere oprejst. Hvis du ikke er til den liggende hængekøje, der skal spændes på tværs af rummet, så kan du i stedet nyde komfort fra den hængende stol, der monteres med ét ophængpunkt i loftet og derfor er let at tage fra eller hænge op. Hængestolen er ikke helt så vovet som køjen, men giver et friskere pust end en traditionel lænestol, da den fås i mange fantastiske design og størrelser. Fordi du sidder mere oprejst kan du også have et bord tæt på stolen og måske en reol inden for rækkevidde. Tæpper og planteliv gør sig fortsat godt til.

Sækkestole

Er du ikke helt klar til at skrue i vægge eller loft for at etablere en hyggekrog, så kan du i stedet dække gulvet med lækre sækkestole. Her kan du smide dig efter en lang dig på studiet eller jobbet og tanke nye kræfter.

Dette er den mindre vovede løsning til dig, der vil have hygge og komfort på højeste plan.