Top 3 sushirestauranter i Odense

Top 3 sushirestauranter i Odense

16. maj 2019 Slået fra Af Administrator

Skal du en tur forbi smukke Odense, er det vigtigt, at du udnytter dig af de mange lækre spisesteder byen tilbyder. Du kan få mad fra alle forskellige verdensdele i Odense, og de har et stort udvalg af smukke restauranter med mad i topklasse. En af de ting, som Odense særligt har ramt plet med, er sushirestauranter. Odense har nogle helt fantastiske spisesteder, når det kommer til sushi, og det er derfor klart noget, du bør overveje. Du kan let finde en god restaurant i Odense, som serverer noget helt fantastisk sushi, men hvis du er i tvivl om, hvor du skal begynde, så er der 3 bud på gode sushirestauranter her.

1.      Bar Sushi

Hvis du gerne vil have en rigtig god sushi oplevelse, så er Bar Sushi et oplagt sted at besøge. Bar sushi er især en vinder, hvis det er første gang du skal prøve sushi, og gerne vil være sikker på at få det et sted, hvor kvaliteten er i top. Det er en hyggelig lille bar med god stemning, hvor man kan nyde sin sushi i behagelige omgivelser.

2.      Bluefin

Restaurant Bluefin ligger enormt centralt placeret nede i Odenses gågade, og det er derfor et oplagt sted at tage hen, hvis du er på et kortvarigt besøg i Odense, hvor du ikke har tid til at drage alt for langt væk fra centrum. Bluefin er også en rigtig god mulighed, hvis du har nogle med i selskabet, som ikke er de største fans af sushi, da de også tilbyder et hav af forskellige sticks. Du kan derfor finde noget til alles smag, hvilket klart er en fordel, hvis i skal flere afsted.

3.      Umashi

Umashi er en super hyggelig sushirestaurant, som ligger nede midt i gågaden. Placeringen er derfor rigtig god, men hvis du er et stykke væk fra centrum, så tilbyder de heldigvis også take-away. Det er en oplagt restaurant, hvis du er studerende, da de her giver op til 20% rabat på regningen.