Tips til tøseturen

Tips til tøseturen

7. april 2019 Slået fra Af Administrator

Har du og veninderne sikret jer billetter til en uforglemmelig aften, i ungdommens tegn, i selskab med Backstreet Boys i Royal Arena til juni? Eller en af de mange andre fantastiske koncertoplevelser de byder på resten af året? Sørg for, at hele aftenen bliver en oplevelse I kan huske resten af livet.

Start tidligt

Festen starter flere timer før selve koncerten. Bor en af jer tæt på festlighederne, så start derhjemme med en hyggelig dag, hvor I lægger makeup, snakker gamle dage, finder festtøjet frem og gør jer klar. Sørg for, at I ikke bliver forstyrret; dvs. er der mænd og/eller småfolk i hjemmet, så få dem passet natten over, så I med god samvittighed kan genopleve teenageårene og feste igennem hele natten.

Spis godt

Sørg for at få noget godt at spise inden koncerten, det mindsker risikoen for, at I får det dårligt i løbet af aftenen. Book bord på en restaurant tæt på Royal Arena, og hyg jer med et glas vin og god mad inden det går løs. Sørg for at have god tid, så I ikke skal skynde jer at sluge maden inden dørene åbner, bestil derfor et bord til først på aftenen.

Sov sammen

Kommer I alle langvejs fra, så overvej at leje et værelse i kan dele, hvor I kan hygge jer inden koncerten, og hvor I overnatter sammen, og får snakket om oplevelsen efterfølgende. Der er masser af overnatningsmuligheder tæt ved Ørestad metrostation og Royal Arena. Alt sammen i gåafstand, selv med stilletter. Så skal I ikke tænke over taxa, parkering, hvor har jeg stillet min cykel eller lignende, men I kan bare følges, arm i arm, hen til hotellet.

Slut af med stil

Dagen efter kan I smutte i Field’s til en brunch og lidt shopping, inden I vender tilbage til hverdagen, med mand, børn og arbejde. Her er en af de oplevelser I aldrig vil glemme. I satte tid af til hinanden og hyggede jer, ligesom i gamle dage. Weekenden efter kan I så tage ungerne med i Dino’s legeland, og fejre det nye kapitel i jeres liv, samtidig med at I genoplever forrige weekends vilde tøsetur.