Tag dig selv en pause fra hverdagen stress og jag

Tag dig selv en pause fra hverdagen stress og jag

24. juni 2020 Slået fra Af Redaktion

Hverdagen kan være stressende, udfordrende og drænende til tider. Hvis ikke du sørger for at give dig selv pauser og træde et skridt tilbage fra det hele en gang imellem, bliver det svært at overskue. Hvis du derimod giver dig selv lov til at holde pauser, bliver det lettere at finde overskud til hverdagens store og små udfordringer.

Ryd en dag i kalenderen fuldstændig

Hvor ofte har du en dag i kalenderen, hvor du intet skal nå eller gøre? Det kan godt være, at du har en fridag fra arbejdet, men så skal du klare vasketøjet, handle ind m.m. Nogle gange er det en god idé at holde en dag, hvor du absolut ingen planer har. Det er først dér, du har tid til at tænke rigtigt på dig selv og dine behov. Det er på sådan nogle dage, du med god samvittighed kan læne dig tilbage i sofaen og se din yndlingsserie eller læse en god bog.

Lad dine børn underholde sig selv

Hvis du har børn, er det svært fuldstændig at koncentrere sig om sig selv, da de på mange måder kan være et forstyrrende element, når det handler om lige præcis at tage en pause for sig selv. Derfor kan du sørge for, at dine børn har noget, som de kan underholde sig selv med i perioder, så du har tid til at slappe af. Hos Børnenes Kartel kan du finde Mamamemo legetøj, som dine børn garanteret kan få rigtig meget tid til at gå med.

Tag ud af huset og slap af

Det kan godt være svært at slappe af, hvis du er derhjemme, hvor du kan kigge på vasketøjsbunken, der vokser osv. Derfor kan du også tage ud og slappe af et sted. Du kan besøge en neglesalon, tage ud og drikke kaffe med en veninde el.lign.