Sydfrankrig som beliggenhed for ferieboligen

Sydfrankrig som beliggenhed for ferieboligen

13. juni 2019 Slået fra Af Redaktion

Vi kender Frankrig for alt det, landet har bidraget med. Store filosoffer, kæmpe kulturarv og mundvandsfremkaldende mad. Sydfrankrig er epicentret for den mangfoldighed, som landet kan tilbyde. Der er nemlig steder, hvor du finder den ultimative ro. De steder, hvor du kan få lov bare at tænke og være, som den verdenskendte franske filosof Descartes. Der er også de steder, hvor det emmer med liv og mennesker og nogle af verdens bedste restauranter. Gastronomien er nemlig en kæmpe del af det sydlige Frankrig. Og så er det meget varmere end herhjemme i Danmark. Drømmer du dig allerede væk? Så skal du undersøge feriebolig Sydfrankrig, fordi dine drømme hurtigt kan blive realiseret. Se ferieboligerne her.

Nogle af verdens bedste restauranter

Det er endnu nemmere at dagdrømme om ferielejlighed Sydfrankring, når man undersøger, hvad man kan få at spise. Der er eksempelvis Bras, som har tre Michelin stjerner. Det er restauranten, der tager urter så seriøst, at det næsten er religion. Og det resulterer i himmelske smage på din tunge. Din feriebolig Sydfrankrig giver dig også adgang til Auberge de Vieux Puits, som er en restaurant i smukke landlige omgivelser, hvor du kan få skalddyr som ingen andre steder. Der er mange flere fantastiske steder at tage hen, når du vil smage på det sydfranske. Du får helt sikkert smag på mere.

Unikke byer

Det sydlige Frankrig giver dig mulighed for at besøge nogle af de mest ikoniske byer i Europa. Havnebyen Marseille ligger lige ud til middelhavet, og har nok den smukkeste udsigt til havet, som en stor og livlig by kan tilbyde. Der er desuden masser af kultur at gå på opdagelse i. Din feribolig Sydfrankrig kan hurtigt blive starten på din forelskelse i den franske kultur. Fabelagtige forestillinger bliver vanedannende. Især når du kan afslutte teaterturen med en gåtur ud til middelhavet ved Marseille.

 

 

Smukke badestande og natur

Der er også rig mulighed for at nyde Frankrigs smukke natur og flotte badestande, når du er færdig med at være kulturel og følge i fodsporene på store filosoffer. Frankrig er rig på naturoplevelser, og der er gode muligheder for at finde en strækning af kyst, hvor man kan slå parasollen op og bare slænge sig med en god bog.