Skab lidt hverdagsluksus hjemme i sofaen

Skab lidt hverdagsluksus hjemme i sofaen

8. maj 2019 Slået fra Af Administrator

Vi kender alle til det. Travlheden er ved at overmande os, og det betyder, at vi begynder at glemme de ting, som der virkelig betyder noget for os i hverdagen. Vi forkæler ikke os selv, og vi tager os ikke af de mennesker, som vi holder af på samme måde, som vi egentlig ønsker. Og det er en ond cirkel at komme ind i. Derfor handler det til tider om at tage noget tid ud af sin kalender for på den måde at få tid, rum, plads og overskud til lidt hverdagsluksus. Og hvad er mere hyggeligt end en god aften i sofaen med en serie, der virkelig fanger en?

Når Jorden er ubeboelig

Det er præcis den fornemmelse, du kan komme frem til, hvis du tager et kig på serien The 100. Dette er en serie, der rummer alle de aspekter, som der er mange, der leder efter, når de gerne vil underholdes i hverdagen. Her er der masser af action og drama, og det er også umuligt at være foruden nervepirrende kærlighed. En flok kriminelle unge mennesker sendes ned på Jorden for at finde ud af, om den er bebolig, efter at den har være farlig at opholde sig på i flere årtier. De 100 unge mennesker gennemlever en verden, der ikke ligner den, de er vant til i rummet, og det fører til situationer, der er både livstruende og fantastiske.

Læn dig tilbage

Lev dig derfor ind i en verden, der slet ikke ligner den, som vi kender til på Jorden i dag, og føl hvor skøn en tilværelse, vi har os her, hvor vi ikke skal bekymrer os konstant ved at sætte dig godt til rette med The 100 i sofaen. Det er ægte hverdagsluksus helt uden lige blot at hygge sig enten alene eller med dem, man holder af.