Sådan bliver du klar til konfirmationsfesten

Sådan bliver du klar til konfirmationsfesten

20. marts 2019 Slået fra Af Administrator

En konfirmationsfest er en stor dag ikke mindst for konfirmanden men også for forældrene og gæsterne. Det er en stor og mindeværdig fest, som ofte kræver meget forberedelse. Mange konfirmander går med store drømme om, hvordan deres konfirmation skal være, og de fleste tænker dagen ned til mindste detalje. Det er ikke længere kun gaver og tøjet de fleste konfirmander drømmer om, også de små detaljer som borddækningen og især maden bliver grundigt overvejet. Med en konfirmationsbuffet kan du sikre dig, at der er noget til en hver smag, og at den store dag bliver festlig og afslappet.

Forkæl smagsløgene 

Maden til en konfirmation kan både være klassisk eller mere moderne. Det vigtigste er, at menuen er noget som konfirmanden kan lide. Når det er sagt, så er det selvfølgelig også vigtigt, at gæsternes samsløg bliver forkælet på den store dag. En lækker konfirmationsbuffet er en delikat og enkelt måde, at sammensætte en festmenu som gør jeres konfirmation til noget særligt. Menuen til en konfirmation kan udformes på utallige måder, og ved at vælge en buffet kan du helt selv sammensætte en forret, hovedret og en dessert. Udover de tre traditionelle retter kan du også vælge at forlænge din menu med natmad. Ved at vælge en buffet bestemmer du selv, om du ønsker at sammensætte hele menuen på egen hånd, eller om du vil gå med kokkens anbefalinger, og lade ham nøje sammensætte en lækker konfirmationsbuffet til dig og dine gæster.  

Få en afslappet dag med tjek på detaljerne 

Når du overlader konfirmationsmenuen i hænderne på professionelle kokke, slipper du selv for at tilbringe flere dag i køkkenet. Samtidig får du mere ro til at nyde festen, og du slipper for at bekymre dig, om gæsterne bliver mætte, eller om kødet er saftigt. Med en buffet vil du med sikkerhed få en afslappet dag, som vil blive husket mange år frem.