Sådan bliver dine ben sommerklar

Sådan bliver dine ben sommerklar

8. maj 2019 Slået fra Af Administrator

Inden længe er det sommer, og det betyder formentlig, at det igen bliver tid til at hoppe i shorts, nederdel eller kjole. De bare ben skal luftes, men inden da er det meget dejligt lige at gøre sine vinterben klar til sommer. Her får du et par tips til, hvordan du kan gribe det an:

Skønhedspleje gør dine ben flotte

Dine ben har formentlig gemt sig i et par busker hele vinteren, og derfor trænger de måske lige til en kærlig hånd, inden du hopper i et par shorts. En god måde at gribe det an på er ved skønhedspleje.

Start eksempelvis med at skrubbe stængerne med en bodyscrub sådan, at de døde hudceller fjernes, samtidig med, at huden tilføres fugt. Du kan også vælge at bruge en hamphandske, da det sætter gang i blodcirkulationen.

Udover en god omgang bodyscrub kan det også være, at du har lyst til at barbere dine ben. Husk at brug barberskum, det gør barberingen mere skånsom overfor huden. Efterfølgende kan det være godt at bruge en god creme eller olie, som kan tilføre en masse fugt til huden.  

Kost og motion er væsentligt

Ligesom med resten af kroppen, så har benene godt af motion og sund kost. Disse to faktorer kan hjælpe til, at dine sommerben bliver ekstra flotte.

Hvis du skal spise dig til flotte ben, så drop kulhydrater, det vil sige, hvidt brød, sukker, pasta og ris. Erstat det i stedet med grøntsager, frugt og protein. Husk derudover at drikke den anbefalede mængde vand om dagen (to liter). Rigeligt med vand er nemlig med til at øge blodcirkulationen og udskille affaldsstoffer.

Men kosten kan formentlig ikke gøre det alene. Så sørg for at få dyrket en masse motion, især øvelser, som er målrettet benene. Derudover er løb rigtig godt, hvis man vil have ben med lange, slanke muskler.