Pift garderoben op med skønne forårsfarver

Pift garderoben op med skønne forårsfarver

7. maj 2019 Slået fra Af Administrator

Foråret er så småt ved at sætte sine spor på naturen og vejret. Det betyder også, at det er tid til at gå garderoben igennem. Du kigger på dit tøj hver dag, og måske tænker du, at det efterhånden er blevet kedeligt at se på. Det er ikke længere inspirerende at hive tøj ud af skabet og sætte det sammen til unikke looks. Måske trænger din stil i virkeligheden til et frisk pust? Og nogle flere farver? Så kan det være en god idé at investere i noget nyt og lækkert tøj. Gerne noget med mere farve, og noget der er anderledes, end hvad du plejer at købe. Så du igen kan finde inspirationen til smarte outfits.

Med forår kommer de skønne forårsfarver. Særligt pastelfarverne er indbegrebet af forår, og især isblå og bubblegum er farver, der kommer til at fylde meget i modetrenden dette forår. Og det er der ikke noget at sige til! De lyse farver bringer nemlig liv og varme ind i din garderobe og er med til at gøre selv en trist og grå regnvejrsdag festlig.

Lav din egen stil

Med Levete Room har du mulighed for at skabe din helt egen stil og samtidig passe ind i forårets pastelfarvede trend. Du vælger selv, om der skal smæk på farverne, eller om det skal være mere enkelt. Sæt farve på hverdagen med en gul T-shirt og en pink nederdel, eller miks et par stilige sorte bukser med en skøn isblå skjorte.

Om du har mod på at gå all in på de bløde pastelfarver og sætte kontraster sammen til din helt egen cool stil, eller om du hellere vil holde det mere sikkert og sætte en farverig T-shirt sammen med klassiske sorte bukser, så er det muligt med Levete Room.