Philip Kingsley – hårpleje til enhver hårtype

Philip Kingsley – hårpleje til enhver hårtype

20. oktober 2019 Slået fra Af Administrator

Ønsker du at få mest muligt ud af dit hårplejerutine? Så bør du overveje at afprøve de mange lækre hårplejeprodukter fra Philip Kingsley. Deres store sortiment af shampoo, balsam og stylingprodukter er tilpasset de forskellige hårtyper, og du vil derfor med garanti finde et produkt, der passer perfekt til netop dit hår. Philip Kingsley har desuden en holistisk tilgang til hårpleje, og derfor er det første step til god hårpleje, ifølge dem, at sørge for, at hovedbunden er sund og velplejet. Køber du således et produkt fra Philip Kingsley, har du mulighed for at gøre hver dag til en god hår dag – og hvem ønsker ikke det? Er du således interesseret i at afprøve nogle af de mange fantastiske produkter, kan du lige her se et stort udvalg af Philip Kingsley hårpleje.

Få smukt og sundt hår med Philip Kingsley hårpleje

Holdet bag Philip Kingsley består af en lang række eksperter, som alle har en enorm viden indenfor hår og hårpleje. Gennem deres store erfaring har de blandt andet fundet ud af, at det korrekte hårplejeforhold er baseret på din hårtekstur, men også på dit hårs tilstand samt længde. Disse faktorer har nemlig en afgørende faktor for, om din hovedbund er sund og rask – og er din hovedbund sund og rask, har dine længder også de bedste rammer for vækst.

Philip Kingsley har således verdenskendte klinikker i både London og New York, og her tilbyder de behandling af de mest alvorlige hår- og hovedbundsproblemer. Det er altså behandlinger af alt lige fra genetisk og ernæringsmæssigt relateret hårtab, alopecia areata og arop alopecia til psoriasis, neurodermatitis og alvorlig skalering og flager i hovedbunden.

Har du dog ikke behov for at blive tilset hos deres klinikker, men ønsker du blot at pleje dit hår på bedst mulig vis i dagligdagen, har du mulighed for at købe den prisvindende Philip Kingsley Retail serie, som er tilgængelig for alle. Derudover henvender alle Philip Kingsley produkter dig specifikt til hver individs hårtekstur, længde og behandlingsniveau – og naturligvis også til dine individuelle behov i hovedbunden.

Ønsker du således at få smukt og sundt hår, kan du med stor fordel starte med at afprøve nogle af de fantastiske hårplejeprodukter fra Philip Kingsley!