Patentglas – populære små glas

Patentglas – populære små glas

4. august 2019 Slået fra Af Administrator

Engang havde vi vores patentglas til at stå bagerst i køleskabet, men i dag bruges patentglas til at servere alt lige fra små salater til desserter – og trenden vil tilsyneladende ingen ende tage. Patentglas begyndte at blive populære for cirka 10 år siden, og siden da er de små glas blot gået fra sejr til sejr. Desuden bliver glassene brugt på et hav af restauranter og caféer landet over, hvor de bruges til at servere små anretninger i. Nogle restauranter bruger faktisk patentglas fra det anerkendte mærke Weck i deres isbar. 

Patentglas er en sød og praktisk løsning i køkkenet

Udover at patentglas har et virkeligt smukt udseende, så har de altså også en lang række praktiske egenskaber. Når det kommer til stykket, så er patentglasset egentlig bare en skål med låg, men for restauranterne er dette faktisk et plus i sig selv. I køkkenet har kokkene nemlig mulighed for at fylde patentglassene op med crumble, citronfromage og nødder tidligt på dagen, så det er nemt for dem senere, at smide noget pynt på desserten lige inden servering – så ser desserten altså bare ekstra godt ud. 

For den lille hjemmekok er et patentglas derudover mindst ligeså effektivt. Skal du eksempelvis have gæster til brunch, så kan du i forvejen, måske endda dagen før, lave yoghurt med mysli og have det stående stablet ovenpå hinanden i køleskabet natten over. Er du desuden tit under tidspres om morgenen, eller elsker du bare at sove længe? Så kan du med garanti også få gavn af de smarte patentglas. Med et patentglas har du nemlig også mulighed for at lave din morgenmad om aftenen, for så at have det på køl i glasset natten over – og vupti, så er der nem og hurtig morgenmad dagen efter. 

Patentglas til kantinen 

Patentglassene kan desuden også være yderst effektive i virksomhedskantinen. Du har nemlig rig mulighed for at portionsanrette i de små glas, og det kan i sidste ende være med til at minimere madspild, samt dine kollegaer spiser betydeligt mindre, når maden er portionsanrettet. Patentglas er altså en yderst smart kreation, og de gør det sjovt og hyggeligt at lave mad og portionsanrette det. Har du fået lyst til at købe de praktiske, små glas, så kan du lige her se et stort udvalg af patentglas.