Nøgleringe med et personligt touch

Nøgleringe med et personligt touch

20. juni 2019 Slået fra Af Redaktion

Er du på udkig efter en ny nøglering? Måske én med et personligt touch? Så er du kommet til det rette sted. Du kan nemlig få nøgleringe i læder, og du kan vælge at på trykket en personlig tekst på nøgleringen. Der findes nøgleringe i læder til enhver smag. Foretrækker du et lille vedhæng, som ikke fylder så meget? Eller måske foretrækker du en lidt større nøglering, så du har mulighed for at tryk på både forsiden og bagsiden? Lige meget hvad, så er der garanti for, at du kan finde nøgleringe der passer præcis til dit behov! Desuden kan du også få en keyhanger til at have rundt om halsen eller en nøgleskjuler, som gør det nemt at finde nøglerne i håndtasken.

Bæredygtige nøgleringe

De smarte læder-nøgleringe med personligt tryk er faktisk yderst miljøvenlige, da hele 60% af læderet stammer fra læderester fra store italienske læderfabrikker, der har brugt alt det af læderet, som de kan – herefter bliver resterne brugt til nøgleringe, så der i sidste ende er mindre spild. Trykmetoden er desuden også yderst bæredygtig, da metoden er ikke forurenende. Alt i alt er lædernøgleringene med tryk altså det helt rigtige valg, hvis du gerne vi have en nøglering, der under fremstilling ikke har skadet miljøet.

Ønsker du at få trykt et personligt tryk på din nøglering, så er det muligt at få trykket alle bogstaverne i det danske alfabet samt tal. Desuden kan du også få trykket alle bogstaver i det franske alfabet samt størstedelen af alle specialtegn. Du kan frit vælge imellem, om trykket på din nøglering skal stå med store eller små bogstaver, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Skal du eksempelvis have en gave til farsdag, kan du se på de flotte læder-nøgleringe, hvor der står far på – eller blot din fars navn. Hvis den skal være ekstra kærlig, kan du også vælge at få trykt et hjerte på. På denne måde kan du altså give en særdeles personlig og kærlig gave, til dem du holder af.

Er du interesseret i at købe nogle flotte nøgleringe, til dem du holder af, så kan du købe en nøglering her.