Nem og professionel forsendelse

Nem og professionel forsendelse

17. april 2019 Slået fra Af Redaktion

Skal du have sendt en større forsendelse afsted, kan du hos Etiketlageret.dk finde et stort udvalg af pakkelabels. Uanset hvilket postfirma du ønsker at benytte, så kan du finde de rette etiketter i de rette størrelser.

Labels til alle post- og kurerfirmaer

Hos Etiketlageret.dk er det hele egenproduktion, hvilket vil sige, at når du bestiller etiketter, så er de både trykt og printet hos virksomheden selv. Derfor kan du være sikker på at få kvalitetsvarer, der er taget god hånd om. Når du skal sende pakker, vælger du selv post- eller kurerfirma, og uanset hvilket firma du foretrækker, så kan du finde deres pakkelabels hos Etiketlageret.dk. Alt efter dine pakkers størrelser, så kan du få labels, der matcher i målene, ligesom de fås i forskellige materialer, nemlig i thermo-coating og andre i printer-papirkvalitet. Når du vælger fragtfirma og papirmateriale, bestiller du, hvorefter du vil få det valgte enten i ruller til din printmaskine, falsede etiketter med fremføringshuller eller i ark, som du selv kan udskrive i din bordprinter.

En nemmere procedure

Når du skal sende en pakke, er det en stor hjælp for post- eller kurerfirmaet, at navn, adresse og pakkenummer er klart og tydeligt. Derfor er det en god idé med pakkelabels, hvor de enkelte firmaers logoer er på, så de på forhånd ved, hvor oplysningerne er placeret på labelen. Hos Etiketlageret.dk finder du et stort udvalg af etiketter og labels i et hav af størrelser og farver, så du har altid mulighed for at finde præcis dem, du skal bruge. Uanset hvilke du vælger, så gør labels og etiketter hverdagen nemmere for alle.