Læs om de nye hårtrends blandt herreklip

Læs om de nye hårtrends blandt herreklip

22. juni 2019 Slået fra Af Administrator

Når du kigger diverse blade igennem, kan du godt blive efterladt med en følelse af, at det kun er kvindernes hår, der har en betydning. Det er fyldt over alt i bladene, og du kan hele tiden finde forskellige teste om, hvilken frisure der passer til kvinder. Der er også altid guides at finde rundt omkring på internettet, så det er nemmere at få inspiration til nye frisure. Det er helt klart også nemmere at blive motiveret til faktisk at gøre noget ved sit hår.

 Længe kan du bare lade håret gro som mand, og så skal du bare sørge for lige at få det klippet til samme længde et par gange om året hos din frisør. Det kræver ikke så meget kreativitet, og det kræver heller ikke særlig meget overvejelse. Men måske kan du finde inspiration til nogle frisurer efter at have læst med her. Læs mere om herrefrisør her

Personligt look

Det der er meget godt at gå efter, er et mere personligt look. Alt for ofte kan man se mennesker med de præcis samme frisurer, som alle andre mænd på gaden, og her har du altså muligheden for at skille dig ud. Det behøver ikke være vilde farver eller håret fuldstændig klippet op i etager. Det er faktisk bare en mere personlig stil, hvor du rent faktisk kan gøre noget, der måske kendetegner dig lidt. Du kan gro håret lidt ud, så det bliver lidt længere. Du kan få klippet noget sidepandehår, eller du kan få klippet lidt mere op i siderne. Alt dette for at skabe et personligt look, så dit hår bliver noget, som du selv har skabt. Du vil højest sandsynligvis blive langt gladere for håret, hvis du ved, hvorfor du har valgt det til at være sådan. At grunden så ikke er en typisk mainstream grund, men at der ligger mere betydning bag, vil kun fremme den gode følelse hos dig selv. 

Længere hår 

En frisure, som man kan forestille sig, kommer til at præge år 2019 mere for mænd, er blandt andet en lidt længere frisure. En frisure der ikke bare er klippet kort op eller fuldstændig skaldet, men håret får lov til at vokse lidt længere end før. Det er mere fremme både i medierne og hos diverse modeller. Det er desuden også noget flere mænd vælger at få. Der var en periode med den populære man-bun, og den er stadig populær også. Men det understreger også den personlige stil.

Hav det sjovt

Det allersidste, der skal nævnes, er at du skal have det sjovt med dit hår. Dit hår vil altid vokse ud igen, så det er ingen krise, hvis det bliver klippet lidt forkert. 

Hvis du gør, er det en alletiders mulighed at overveje en frisør i området. Er du fra Herning området, vil det være passende at følge den side, som der er blevet nævn ovenfor, så du finder en god frisør i Herning. Her har du nemlig mulighed for at blive klippet lige, som du vil.